Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Huawei CEO’su: En İyi 5G Telefonlar, iPhone 12 Modelleri

Huawei’nin CEO’su ve kurucusu olan Ren Zhengfei, şirketin 5G operasyonları ve eserleriyle ilgili yeni açıklamalarda bulunurken akıllı telefon ve …

Huawei CEO’su: En İyi 5G Telefonlar, iPhone 12 Modelleri
Aksaray Anadolu AŞ
15 Şubat 2021 15:24

Huawei’nin CEO’su ve kurucusu olan Ren Zhengfei, şirketin 5G operasyonları ve eserleriyle ilgili yeni açıklamalarda bulunurken akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar piyasasındaki rakipleri Apple hakkında da dikkat cazibeli açıklamalarda bulundu. Zhengfei’ye nazaran iPhone 12 ailesi, mevcut en düzgün 5G özelliğine sahip akıllı telefonlar.

Zhengfei’ye nazaran iPhone 12 modelleri, dünyanın en yeterli 5G telefonları ve kelam konusu aygıtlar, mevcut en yeterli 5G teknolojisine sahip. Zhengfei, Huawei’nin 5G ağ ekipmanlarının kalitesini artırmak için 5G takviyeli iPhone’lardan yardım aldığını tabir ederken; Çinli şirketin hala dünyanın en büyük ağ ekipmanı tedarikçisi olmaya devam ettiğini tabir ediyor.

blank

Ren Zhengfei’nin açıklamalarına nazaran iPhone 12, 5G ile 1,82 GB/sn indirme suratlarına ulaşarak en güzel 5G ilişki dayanağı sunan akıllı telefon olduğunu kanıtlıyor. Bununla birlikte bilhassa Avrupa’daki 5G ağ performans testlerinin, dünyadaki en düzgün sonuçları ortaya koyduğunu belirten Zhengfei, Huawei ile çalışan operatörlerin 5G testlerinde en âlâ sonuçları verdiğinin altını çizdi.

Zhengfei, Apple’ın “premium” akıllı telefon segmentindeki üstünlüğünü de kabul ediyor ve iPhone kullanıcıları için en yeterli ağ ilişkisini Huawei altyapısının sunacağını belirtiliyor. Aslında bakacak olursak Ren Zhengfei, 2019 yılında da yaptığı açıklamalar ile bir iPhone kullandığını ve ailesi için de satın aldığını söyleyerek iPhone’un düzgün bir ekosistemi olduğunu belirtmişti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.