Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
BİST 9.712,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

İddialar Vahim

31 Temmuz 2022 03:33

Geçtiğimiz Salı Akşamı Saat 1900 da Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm ile Kanal 68 TV de bir program yaptık.

Sedat Eker’in moderatörlüğündeki programa ben ve gazeteci arkadaşım Nazmi Çalışkan katıldık.

1 Saatlik kısa bir programdı ama Karaüzüm’ün ortaya attığı ve belgeli olduğunu belirttiği iddialar ile genel olarak söyledikleri programın içeriğini zenginleştirdi.

Keşke izleme şansı bulabilseydiniz.

Kendi Partisinin çalışmaları dışında başka konulara da değindi.

Örneğin Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur Hanım’ın çok cüzi bir miktara kiraladığı büyük miktardaki bir araziden bahsetti,

Yine Lavanta Bahçesi kurmak amacı ile Hazineden kiralanan ancak 50 tane bile lavanta dikilmeyen ve şimdi de yaklaşık 2 yıldır bu amaçla kullanıldığı iddiası ile hazineden satın alınmak istenen 5-6 ortaklı büyük miktardaki bir araziden de bahsetti.

Üstelik de bu arazinin kiralamasını başka şehirden isimlerin yaptığı ancak satın alma sürecinde Aksaray’dan da tanınmış isimlerin bu konsorsiyuma dahil olduğunu söyledi.

Üstelik bunların hepsinin de belgeli olduğunu ve önümüzdeki günlerde belgeleri ile birlikte açıklayacağını da sözlerine ekledi.

Yine ilginç iddialarından birisi de İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel’in kendisine çözüm bulması için iletilen pek çok konu ile ilgili olarak sık sık;

“Cengiz Abime bir sorayım” yanıtı verdiğini belirterek;

“Ayhan Erel İYİ Parti Milletvekili mi? Ak Parti Milletvekili mi?” sorusunu yöneltti.

Daha birçok konuya değindi Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm.

Keşke izleme şansınız olmuş olsaydı.

Bazılarından ben de dahil Özgür Basınımızın da haberdar olduğu ancak belgelere ulaşamadığımız için gündeme taşıyamadığımız iddiaları dinledikçe biz de;

“VAH AKSARAYIM VAH” demekten kendimizi alamadık.

Ama umutlandık:

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün başlattığı ETKİLİ MUHALEFET KERVANIna katılanların artması Aksaray’ın geleceği için bizi umutlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.