Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İdevit Aksaray

İdevit Aksaray
Aksaray Anadolu AŞ
19 Eylül 2020 13:21

İdevit firmasının ülkemiz piyasasında ki yeri ve önemi gittikçe katlanmaktadır. Seramik sektörleri hakkında yeni çalışmaların yürütüldüğü idevitte, farklı hizmetlerde de sürekli olarak çağa uygun yeni ürünler üretilmekte veya planlanmaktadır. Günümüzde adı duyulan geliştirdiği ürünlerle beğeni toplayan İdevit, profesyonel ekibiyle birlikte yepyeni fikirler ve bu fikirler çerçevesinde müşterilerinin beklentilerine cevap verebilmektedirler. İdevit firmasının Anadolu A.Ş kapsamında en çok ün kazandığı yıl 2015 yılıdır. Bu süreç içerisinde Asya’ya ve Avrupa’ya hızlı bir şekilde yayılmış, küreselliğini arttırmış firmanın, hedefi tamamen bir numara olmaya yöneliktir. 2015 yılında Asya’da yaşanan bütçe kısıtlamaları, ticaret azalışlarına rağmen zarar yapmadan seneyi  kapatabilmiş tek firmadır. Ürünlerinde ve servislerinde çevreyi düşünen performansın ön planda olduğu bir yöntem çizilmiştir.

İdevit firmasının asıl amacı her kesimden insana ulaşabilmek, hizmet kalitesini artırabilmek ve insanların büyük kısımlarına ulaşmaktır. Müşteri memnuniyetinin ilk parametre olduğu ve bu konu da taviz vermeyen firmanın başarısının asıl nedeni, insanlara verdiği kaliteli hizmet ve hizmet sonrası kültürüdür. İdevit şirketi 4 kıtaya yayılmış ve 60 adet ülkede faaliyet vermektedir. 1993 yılında kurulan ancak üretmeye 1977 yılında başlayan önemli seramik şirketidir. Dünyaya yayılma anlamında ülkemizde öncü olarak adlandırılabilirken, şirketin ihracat yapma departmanını yapılandırması ile önem kazanan şirket, şu anda faaliyet verdiği ülke ve kıta sayısını artırmak istemektedir. Ülkemiz, seramik ihracatında dünya sıralamasında 5. sırada yer almaktadır. Bu konuda gerekli girişimler yapılmış ve Çin’in piyasada biraz geri planda kalması ile daha üst sıralara çıkılabilmektedir. İdevit firmasının global anlamda ilerleyebilmesi için yapılan çalışmalardan birisi yurt dışında tanıtıcı reklamlar yapılması, insanlara bireysel olarak anlatılan standların kurulması vs. gibi bir çok eğitici yöntemler kullanılmıştır. Büyük firmalar ile anlaşıp ün yapabilecek konumda olan İdevit şirketi gün geçtikçe global sıralamada bir numaraya ulaşması olağandır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.