Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

İdevit Aksaray Haberleri

İdevit Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
7 Kasım 2020 21:52

1993 yılında başlamış olduğu sağlık ürünleri üretimi ile alanında lider olma hedefiyle yola çıkan İdevit firması kaliteli üretimi ve müşteri memnuniyeti prensibiyle günümüzde 30 civarında ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. 2008 yılında yaptığı atılımlarla birlikte kapasite artırımına giden ve geniş ürün yelpazesine ulaşabilme adına gereken planlamaları yapan firma gelişmiş bir teknoloji olan basınçlı döküm sistemine geçiş sağlamıştır. Ankara, Antalya, Bursa ve Erzurum gibi bölgelerde satış noktası bulunan firma müşteri potansiyelini ve memnuniyetini üst seviyelere çıkarmak için çalışmalar yapmaktadır.

İdevit Ürünleri

Seramik Sağlık Malzemeleri sektöründe monoblok, dolap uyumlu ve tezgah üstü lavabolar ile asma ve duvara sıfır klozetler üreten İdevit firması bu kategoride pisuar ve çeşitli aksesuarların da üretimini sağlamaktadır.  Bahsedilen ürünler haricinde firma tarafından gömme rezervuarlar, iç takımları ve klozet kapakları gibi tamamlayıcı ürünler ile banyo dolaplarının üretimi sağlanmaktadır. Şirket tarafından kalite programı çerçevesinde TSE ürün uygunluk belgeleri, antibakteriyel uygunluk belgeleri ve yönetim sistemi belgeleri temini sağlanmıştır. Firma tarafından imal edilen ürünler Dolar, Euro ve TL cinsinden satışa sunulmaktadır.

İdevit İle İlgili Diğer Hususlar

İstanbul’un Pendik, Kartal, Beyoğlu ve Beylikdüzü gibi farklı noktalarında bayileri bulunan İdevit şirketi müşterilerine daha yakın olabilme, satış sonrası ihtiyaç duyulabilecek bakım ve onarım işlemlerini kısa sürede yerine getirebilme adına gereken çalışmaları yapmaktadır. Sunduğu kalite ve istikrarlı fiyat politikası sayesinde müşteri güvenini kazanmayı ve sektörde uzun soluklu atılımlar gerçekleştirmeyi hedefleyen firma, nitelikli ve deneyimli personel yetiştirebilme adına gerekli eğitim programlarını düzenlemektedir. Ayrıca firma tarafından pazarlama ve yurt içi projeleri geliştirme faaliyetleri çerçevesinde ekipler oluşturulmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.