Dolar 32,3446
Euro 34,8281
Altın 2.407,16
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Açık
Aksaray
18°C
Açık
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 24°C
Cum 19°C

İdrar kaçırmaya 30 dakikada çözüm

Hatta pek birçok meskenden çıkmak bile istemez. Fakat bu büyük sorunu, kasları güçlendiren BTL EMSELLA ile ameliyatsız bir halde çözmek mümkün …

İdrar kaçırmaya 30 dakikada çözüm
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 15:12

Hatta pek birçok meskenden çıkmak bile istemez. Fakat bu büyük sorunu, kasları güçlendiren BTL EMSELLA ile ameliyatsız bir halde çözmek mümkün. 30 dakikalık uygulamalarla 4-6 seans sonra özgürlüğünüze kavuşabilirsiniz

İdrar kaçırma, bayanlar başta olmak üzere pek çok kişinin yaşadığı bir sorun. Kimi bunu lisana getirir kimi ise yalnızca kendi başına geldiğini sanıp utanır, söylemekten çekinir. Halbuki ki rahimle birlikte mesane ve bağırsakları desteleyen pelvik kasları, bayanlarda doğum ve menopoz ile yaşlanmaya bağlı olarak; erkeklerde ise kilo alma ve yaşlanmayla birlikte zayıflar. İşte bu pelvik kaslarının zayıflaması sonucu idrar kaçırma, sızıntı, akıntı, istem dışı gaz çıkarma üzere çok önemli problemler ortaya çıkar. Bu problemler ilerlediği vakit bilhassa kişi dışarı çıkmaya bile korkar olur.

Siz de vakitli vakitsiz idrar yapma muhtaçlığı duyuyor yahut geceleri sık sık uyanıp tuvalete gidiyorsanız; öksürürken, hapşırırken, gülerken ya da idman yaparken idrarınızı kaçırıyor ya da idrar kaçırma kaygısıyla çantanızda ped, yedek iç çamaşırı taşımak zorunda kalıyorsanız; bunları yaşayacağım korkusu toplumsal yaşantınızı tesirler hale geldiyse bu meseleye tahlil bulmanız kural. Şayet idrar yolu enfeksiyonu tanısı konulmamışsa bu problemlerin nedeni pelvik kaslarının zayıflamasıdır ve kesinlikle güçlendirilmesi gerekir.

Daisy Poliklinik’in Sahibi Songül Durur Zevzir, yeni teknolojisiyle BTL EMSELLA’nın bu sorunu 30 dakikalık uygulamalarla 4 ile 6 seansta çözdüğüne dikkat çekiyor. Haftada 2 sefer uygulanabilen yolla en fazla 3 haftada idrar kaçırma sıkıntısından kurtulmanız mümkün. FDA onaylı teknolojisi sayesinde ameliyatsız ve son derece konforlu bir uygulama olan BTL EMSELLA, taban bölgenizde bulunan pelvik kaslarını kontörollü bir halde güçlendiriyor. Çalışma esnasında kasların rehabilitasyonunu gerçekleştirerek yüksek odaklanmış HIFEM Teknolojisi sayesinde bu kasların uyarılıp çalışmasını sağlayarak güçlendiriyor. Bu kasların zayıflaması sonucu ortaya çıkan idrar kaçırma sıkıntısının yanı sıra istem dışı gaz ve dışkı kaçırmayı da önleyen uygulama, ayrıyeten cinsel tatminsizliği önlemeye de yardımcı olup özel anları memnun kılıyor.

Ağrısız, sızısız tahlil

Uygulama bir koltukta oturarak gerçekleştiriliyor. Burada kasların kasılma tesirini azaltacak dar ve sıkı kıyafetler giymemek kıymetli bir nokta. Rahat bir kıyafetle soyunmadan koltukta oturup derginizi okuyarak, keyifli bir ortamda uygulamadan yararlanabiliyorsunuz. Siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, uygulama, sistemin programı sayesinde kendi kendine sağlanıyor. Yalnızca pelvik bölgesinde oluşan kasılmalar sayesinde karıncalanmalar hissediliyor. Ağrı sızı olmadığı için de seanslardan sonra günlük hayatınıza rahatça devam edebiliyorsunuz.

Meskende yapmak güç

Pelvik bölgesinde kasları çalıştırmak için genelde kegel egzersizi denilen kişinin kendi başına yaptığı fizikî hareketler içeren bir antrenman usulü kullanılıyor. Bu antrenmanı kişinin günde 5 kez süratli ve yavaş olmak üzere 10 defa yapması öneriliyor ve bu idmanı eksik ya da yanlış yaptığınızda yarar göremiyorsunuz. BTL Emsella, 30 dakika içinde, siz koltukta rahat bir halde otururken 20 bin sefer pelvik bölgesinde bulunan binlerce kası kendi teknolojisiyle inançlı ve azamî düzeyde çalıştırarak sonuç odaklı tesir sağlıyor. Böylelikle hayatınızdaki bilinmeyen kabusunuzdan birkaç seansta kurtuluyorsunuz.

Hibya Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.