Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
BİST 9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İftarda öğrencilerle buluşan Rektör Arıbaş sorunları dinledi

İftarda öğrencilerle buluşan Rektör Arıbaş sorunları dinledi
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2024 19:41

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, iftar yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenci yemekhanesindeki sürpriz ramazan buluşmasında dersler, bilimsel projeler, sorunlar ve sosyal etkinlikler istişare edildi.

Rektör Arıbaş, üst yönetimle birlikte öğrenci yemekhanesini ziyaret etti. İftar yemeği için sıra bekleyen öğrencilerin arasına karışan ASÜ Rektörü, tüm öğrencilerle tek tek selamlaştı, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Rektör Arıbaş’ı yemekhane sırasında gören öğrenciler önce şaşkınlıklarını gizleyemedi daha sonra ise sorunlarını ve beklentilerini anlattı.

Öğrencileri dikkatle dinleyen, notlar alan ve sordukları sorulara samimiyetle yanıt veren Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, akşam ezanının okunmasının ardından iftarını öğrencilerle birlikte açtı.

Öğrencilerin üniversitenin gerçek sahipleri olduğunu kaydeden Prof. Arıbaş, “Biz, her fırsatta öğrencilerimizle bir araya geliyor, birbirimizi dinliyor, projeler geliştiriyor, fikir alışverişleri yapıyoruz… Bugün de evlatlarımızı yemekhanede ziyaret etmek, ramazan bereketini paylaşmak ve sorunlarını dinlemek istedik. Onların bize yaptığı ve yapacağı her geri dönüş, eleştiri ve öneri çok değerli. Farklı vesilelerle öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Öğrenciler de Rektör Alpay Arıbaş’a sürpriz ziyareti ve iftar yemeği için teşekkür etti.

Öğrenci buluşmasına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Köse, Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak ve Prof. Dr. Erşan Sever ile Genel Sekreter Doç. Dr. Hüseyin Erdal ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bülbül de katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.