Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İHH’den hastane çalışanı ve güvenlik güçlerine ikram

İHH’den hastane çalışanı ve güvenlik güçlerine ikram
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ocak 2021 13:14

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları ve Genç İHH gönüllüleri haftasonu gece nöbetinde olan hastane çalışanları ve güvenlik güçlerine çeşitli ikramlarda bulundular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, amaçlarının Covid 19 salgını döneminde toplumsal dayanışma örneği sergileyip, fedakarca çalışan sağlık ve güvenlik güçlerine manevi destek vermek olduğunu belirtti.

Bir çok gönüllü hanımefendinin büyük bir istek ve mutlulukla ikramları hazırladıklarını ifade eden Korkmaz, hastanede yaklaşık 300 personele ayrı ayrı paketler halinde ikramların hazırlanıp, servis edildiğini bildirdi.
Genç İHH gönüllüleri de gerekli izin ve tedbirler doğrultusunda şehrimizin girişlerinde nöbet mesaisinde olan polis ağabeylerine çorba ve çeşitli ikramlarda bulunup hasbihal etme fırsatı bulduklarını söylediler. Gençler, milletimizin huzur ve güvenliği için gecenin soğuğunda nöbet tutan büyüklerinden çok etkilendiklerini, sohbetten oldukça keyif aldıklarını sözlerine eklediler.

Polis ve sağlık çalışanları ziyaret ve ikramlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edilmesinin zaruri olduğu bir dönemden geçtiklerini belirterek, ikram için izin veren İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Kerim Yeşildağ’a teşkilatı adına teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.