Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

İİBF Dekanlığına Prof. Nafiz Tok atandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, el birliği ve gönül birliği içerisinde ASÜ’yü bugün bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak amacında olduklarını söyledi..

İİBF Dekanlığına Prof. Nafiz Tok atandı
Aksaray Anadolu AŞ
27 Aralık 2016 16:21

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, el birliği ve gönül birliği içerisinde ASÜ’yü bugün bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak amacında olduklarını söyledi.

ASÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına Prof. Dr. Nafiz Tok atandı. Görevi vekâleten yürüten Rektör Şahin, devir-teslim töreninde kısa bir açıklama yaptı.

ASÜ’nün pek çok bakımdan yaşıt üniversitelere kıyasla üst sıralarda yer aldığını kaydeden Şahin, elde edilen tüm başarıların bir ekip çalışmasının neticesi olduğunu vurguladı.

“Tek başımıza bir şeyler yapamayacağımızın farkındayız” diyen ASÜ Rektörü, uyumlu çalışmalarla başarının yakalanabileceğini ve göreve geldikleri ilk günden bu yana aynı düsturla hareket ettiklerini vurguladı.

İİBF’nin, ASÜ’nün en köklü fakültelerinden olduğuna da dikkat çeken Şahin, “Fakültemiz, kurumsallaşma ve işler bir sisteme sahip olma noktasında büyük artılara sahip. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde mevcut sistemi geliştirmek için gayret gösterdik. Şimdi de saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Nafiz Tok’a görevimizi devrediyoruz. Kendisine kolaylıklar diliyor, tebrik ediyorum” dedi.

Görevin kendisine tevdi edilmesinden dolayı Rektör Şahin’e teşekkür eden Dekan Tok ise hoş bir seda bırakmak için ekibiyle birlikte elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağını vurguladı.

Yapılan kısa açıklamaların ardından çiçek takdimi gerçekleştirildi ve yeni Dekan Prof. Dr. Nafiz Tok görevine başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.