Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İl Başkanı Altınsoy’dan teşekkür

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 16 Eylül 2017 tarihindeki devir teslim töreninin ardından aralıksız devam eden hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkürlerini ifade etti.

İl Başkanı Altınsoy’dan teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
4 Ekim 2017 16:44

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 16 Eylül 2017 tarihindeki devir teslim töreninin ardından aralıksız devam eden hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Altınsoy açıklamasında; “Ne kadar ağır bir yük yüklendiğimizin ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bizim birliğimizi, beraberliğimizi, geleceğimizi hedef aldığını çok iyi biliyoruz ama ne yazık ki hala üzülerek söyleyeceğim; ‘Acaba nasıl kendi içimizde bölünebiliriz’, bunun gayreti içerisinde olanları görmek bizi ayrıca yaralıyor. Her zamankinden çok daha fazla birliğe, beraberliğe, kardeşliğimizi güçlendirmeye ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bizim bu dayanışmamız, bu birliğimiz, bu beraberliğimiz tartışılmaz, bunun devam etmesi, güçlenerek devam etmesi olmazsa olmazımızdır. Bizler, Ak Parti ailesi olarak bugüne kadar bu senaryonun neticeye ulaşmasına izin vermedik. İnşallah bundan sonra da bölünmemize zemin hazırlama gayreti içerisine girenlere bu fırsatı milletimizle beraber vermeyeceğiz. Milletçe 15 Temmuzdaki gibi birlik ve beraberliğimizi bozmayarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına sahip çıkmamız bizim en büyük iftihar sebeplerimizden biridir. Açıkçası bu emanetlere bizden daha iyi sahip çıkabilecek, hiçbir şekilde saygıda kusur etmeyecek bir başka millet olduğunu da sanmıyorum. Bu hassasiyeti bizim milletimiz emanetleri aldığı andan bugüne çok çok dikkatli, hassasiyetle buraya kadar getirdi ve güçlenerek de götürüyor, bizlerde üzerimize düşenin en iyisi ile hemşehrilerimize, ilimize ve ülkemize yakışır şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz, bu duygu ve düşüncelerle göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.