Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İl Özel İdare’nin köylerde çalışmaları sürüyor

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerine bağlı köylerde yapılan hizmetleri yerinde görmek için bir takım ziyaretlerde bulundu..

İl Özel İdare’nin köylerde çalışmaları sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2016 21:43

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ,  Sarıyahşi ilçesine bağlı Boğazköy’de yapılan kanalizasyon çalışmalarını, Ortaköy ilçesine bağlı Kümbet ve Bozkır Köylerinde yapılan Ayaklı depo çalışmalarını ve Ortaköy ilçesine bağlı Bozkır, Devedamı, Çiftevi, Sarıkaraman, Ozancık, Harmandalı köylerinde yapılan güneş enerjili dalgıç pompa yapım çalışmalarını kontrol ederek, ilçe kaymakamları, muhtarlar, firma çalışanları ve ihaleyi alan firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan işlerden ve çalışmalardan memnun olduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün şunları söyledi:

“Kümbet ve Bozkır köylerimizde 100 m3’lük ayaklı depo yapım işi başlamış olup 1. Kat betonları atılmış, 2. Kat demir donatıları ve kalıpları hazırlanıyor. İki depomuzda 2016 yılı içerisinde hizmete alınacak.

Ortaköy ilçemize bağlı 6 köyümüzde içme suyu sondajlarındaki elektrik faturalarını azaltmak için planladığımız güneş enerji sistemi kurulumu tamamlanmak üzere. Toplamda 130 KW gücünde 468 panelin kullanıldığı güneş enerjisi sistemini zaman ve maddi imkanlar çerçevesinde ihtiyacı olan tüm köylerimize kurmaya çalışacağız.

Geçen yıl ihalesi yapılan 19.411 metre uzunluğunda Boğazköy Köyü kanalizasyon ve fosseptik yapım işinin %70’e yakın kısmı bitmiş ve bu yıl içerisinde de tamamlanması bekleniyor. Köylerimizde içme suyu ve yol çalışmalarının akabinde kanalizasyon çalışmalarının da olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor, daha konforlu ve rahat bir yaşam şeklini tüm vatandaşlarımıza sunabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu çalışmalarda emeği geçen başta kaymakamlarımıza, il genel meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Ramazan Altundağa teşekkür ediyorum. Bizim vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık, bizler de bu ihtiyaçları karşılayabilmek için varız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.