Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma töreni yapıldı

Resmi tatilin sona ermesinden sonra Aksaray İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma programı düzenlendi..

İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma töreni yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Temmuz 2016 18:14

Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp birlik beraberliğin sembolü, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmamız sebebiyle, Aksaray İl Özel İdaresi bayramlaşma töreni düzenledi. bayramlaşma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Genel Sekreter Yardımcısı,Yılmaz Altınsoy, Yol-İş Sendikası Şube Genel Sekreteri İlker Arıbaş, birim müdürleri ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı.

Bayramlaşmanın ardından konuşma yapmak üzere söz alan Aksaray Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Bayramların insanları birleştiren önemli bir gün olduğuna değinerek, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’nı geride bırakmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. “Altundağ toplumsal birlikteliği sağlayan, manevi değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan- ı Şerifin kırgın insanların bir araya gelmesi, dostlukların daha da pekişmesi için iyi bir fırsattır. Ailenizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Kazasız ve belasız bir iş sezonu diliyorum’’. Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.