Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

İlim Yayma Cemiyeti’nden Ortaköy Kaymakamı’na ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti’nden Ortaköy Kaymakamı’na ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ocak 2017 01:02

İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şubesi Başkanı Ali BOYSAK, yönetim kurulu üyelerinden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Himmet DURGUT, Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammed SARI ve Öğr.Gör. Bektaş AYIK Ortaköy Kaymakamı Mustafa CAN’ı makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti olarak Türkiye geneli ve Aksaray Şubesi olarak da Aksaray özelinde yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi veren Ali BOYSAK, sahip çıkılması gereken bir gençlik olduğundan ve cemiyet olarak da bunun farkında olarak hizmet ettiklerini ve bundan sonra devam edeceklerini söyledi. Ortaköy Kaymakamı Sayın Mustafa CAN, cemiyetin çalışmalarını basından ve sosyal medyadan takip ettiğini dile getirdi ve STK çalışmalarının toplum için önemine vurgu yaptı. Verimli bir ziyaretin ardından İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şubesi Başkanı Ali BOYSAK ve Ortaköy Kaymakamı Sayın Mustafa CAN birbirlerine günün anısına hediye takdim ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.