Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

İmam Hatip öğrencilerine namaz semineri

Ensar Vakfı Aksaray Şubesi tarafından Aksaray genelindeki tüm İmam Hatip Okulları’nda öğrencilere namaz semineri verildi..

İmam Hatip öğrencilerine namaz semineri
Aksaray Anadolu AŞ
29 Aralık 2015 22:24

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Ensar Vakfı arasında imzalanan protokol gereğince İmam Hatip Öğrencilerinin Mesleki yönden gelişimini sağlamak ve moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla düzenlenen seminerler kapsamında Aksaray genelindeki tüm İmam Hatip Okullarında öğrencilere seminer verildi.

İlimizde Ensar Vakfı Aksaray Şubesinin düzenlediği dört gün süreli Seminerler kapsamında Eğitimci – Yazar Zehra TÜRKMEN’ in sunumuyla salonlarda gerçekleştirilen Namaz ve Ahlak Konulu Seminerler büyük ilgi gördü.

Namazın ahlakımız üzerinde etkilerinin anlatıldığı seminer esnasında gösterilen Slaytlar öğrencilerin dikkatini çekerken özellikle Ortaokul öğrencileri program sonunda oynanan küçük oyunla son derece memnun oldular. Gidilen yerlerde Okul İdarecileri ve öğretmenleriyle görüşülerek, ziyarette bulunuldu ve öğrencilere kitap setleri hediye edildi.

İlk gün Gülağaç ve Güzelyurt İlçelerinde gerçekleştirilen seminerler, daha sonra Ortaköy, Ağaçören ve Sariyahşi ilçelerinde devam ederek, İl Merkezindeki okullarda bir günde altı programla sürdürüldü ve son gün de Yenikent ve Sultanhanı Kasabalarımız ile Eskil İlçemizde düzenlenen iki programlarla tamamlandı. Böylece İlimizdeki 22 İmam Hatip Okulumuz öğrencilerine sunum yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.