Dolar 32,4621
Euro 34,7707
Altın 2.440,78
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 21°C

İnceöz: CHP’nin tavrı ihanet!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, dokunulmazlık oylamasıyla ilgili, “CHP’nin takındığı tutum ancak ihanetle açıklanabilir” dedi..

İnceöz: CHP’nin tavrı ihanet!
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2016 19:24

TBMM’deki dokunulmazlık görüşmelerinin ilk tur oylaması sonucunda ortaya çıkan tabloyu ve CHP’nin takındığı tutumu değerlendiren AK Parti Grup Başkanvvekili İlknur İnceöz, AK Parti ve MHP dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde net bir duruş sergilerken, CHP’nin takındığı tutum ancak ihanetle açıklanabilir” dedi.

“Meclis’te terörü ve terör örgütünü himaye eden milletvekillerini kapsayan dokunulmazlık görüşmelerinin ilk turunda; CHP’nin takındığı tutum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir” değerlendirmesinde bulunan İnceöz, açıklamasında “Şehit haberlerinin geldiği, terör örgütü PKK’nın köylüleri tonlarca patlayıcı kullanarak katlettiği bir günde, terörün ve terör örgütünün siyasi uzantılarına yönelik tarihi bir sorumluluğu yerine getirirken CHP’nin tavrı ancak ihanetle açıklanabilir” ifadelerine yer verdi.

İlk turdaki oylamada hayır oyu veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun apar topar şehit ailesi ziyaretine gitmesini “tam bir ikiyüzlülük örneği” şeklinde nitelendiren İnceöz, “Çok merak ediyorum, süreç bu kadar şeffaf, milletimizin gözü önünde cereyan ediyorken, Kılıçdaroğlu kimi kandıracağını düşünüyor? 7 Haziran’da olduğu gibi CHP bir kez daha açıktan HDP ile kol kola girmiştir. Milletimizin hassasiyetlerini hiçe sayarak siyaseten, milletten yana olmadığını göstermiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP’nin dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde net bir duruş sergilediğinin altını çizen İnceöz; açıklamasını “CHP sözcülerinin bugünkü açıklamalarında ikinci tur oylamanın sonucu değiştirmeyeceği yönündeki açıklamalarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” şeklinde tamamladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.