Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İnceöz: Türkiye’nin arkasındaki güç mazlumların duasıdır

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Mazlumların son ve yıkılmaz kalesi Türkiye hep ayakta duracak ve umut olmaya devam edecektir” dedi..

İnceöz: Türkiye’nin arkasındaki güç mazlumların duasıdır
Aksaray Anadolu AŞ
11 Şubat 2016 23:17

Türkiye’nin sadece Türk halkının değil, tüm bölge halkının umudu olduğunu söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Gazze’den Bosna’ya, Afrika’dan Kafkaslar’a kadar tüm Müslüman coğrafya, tüm mazlumlar umut olarak Türkiye’yi görmektedir. Türkiye bu sorumlulukla hareket etmekte, attığı adımları da bu ciddiyetle atmaktadır” diye konuştu.

İÇTE VE DIŞTA MÜCADELE EDİLİYOR

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Biz terör örgütü ile birlikte yedi düvel ile mücadele ediyoruz. Tarih, biz terör örgütü ile etkin mücadele ederken yanımızda olanları not ettiği gibi, karşımızda duranları ve lafı ağzında evirip çevirenleri not etmektedir. Tüm mazlumların gözü Türkiye’de, o yüzden Türkiye’nin mücadelesi büyük önem arz ediyor” dedi.

“PARALEL ÖRGÜT BİTMEDEN MİLLETE HUZUR YOK”

İnceöz sözlerine şöyle devam etti:

“Bizler terör örgütü ile mücadele ederken görüyoruz ki terör örgütünün avukatlığını da paralel yapılanma yapıyor. Teröristler etkisiz hale getirilirken ses paralel yapıdan geliyor. Basın ve sosyal medya yoluyla terör örgütüne yapılan operasyonlara tepki verenleri, terör faaliyetlerini savunanları milletimiz görüyor. Bu gayr-ı meşru yapılanmanın ne olduğu artık milletimiz tarafından da anlaşıldı. Milletin birliğini hedef alan bu yapının tüm uzantılarını bertaraf etmeden bu millete rahat yüzü yok “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.