Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

İnceöz’den Milli Seferberliğe tam destek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İNCEÖZ ve beraberinde AK Parti İl yönetimi Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ’u ziyaret etti..

İnceöz’den Milli Seferberliğe tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
28 Nisan 2017 10:22

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İNCEÖZ ve beraberinde AK Parti İl yönetimi Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ’u ziyaret etti.

Ziyarette Grup Başkanvekili İlknur İNCEÖZ Milli Seferberlik kapsamında başarılı çalışmaları ve girişimcilikte yapılan çalışmalar nedeniyle İl Müdürü Mahmut AKKUŞ ve çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

İŞKUR İl Müdürü Mahmut AKKUŞ konuşmasında bugün ziyaretleriyle bizleri onurlandıran İlknur İNCEÖZ hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrıları ile başlatılan milli seferberlik programına 2017 yılının ocak ayından itibaren destek veren Grup Başkan Vekilimiz ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

Grup başkan vekilimiz yolumuzu açtı çok kısa sürede Aksaray İlimizde artı istihdam vesilesiyle 3.757 kişi işbaşı yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülen diğer projeler ile birlikte yılbaşından itibaren 5.000 kişi istihdama dahil oldu. Bunun dışında 5 Hizmet noktası açılışı gerçekleştirerek bir taraftan teşviklerimizi anlatmak bir taraftan istihdama katkı sunarak işçi ve işverenlerimizin sürekli yanında olmak arzusundayız. Bu hizmet noktaların açılmasında ve yapılan tüm çalışmaların başarıya ulaşmasında sayın Grup başkanvekili İlknur İNCEÖZ, Milletvekillerimiz, Valimiz, sektörümüzün tüm temsilcileri öncülüğü ve birlikteliği Aksaray’da başarılı sonuçları ulaştırıyor. Bir kez daha nazik ziyaretleri nedeniyle Sayın Grup Başkan Vekilimiz ve AK Parti yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi. Ziyaret vesilesiyle Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ tarafından AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İNCEÖZ’e ziyaret anısına Türk Dünyası Atlası kitabı hediye edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.