Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İlknur İnceöz’den terör değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Türkiye’de 7 Haziran sonrası yaşanan terör olaylarında terör örgütlerinin paslaşarak eylemler yaptığını söyledi..

İlknur İnceöz’den terör değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
5 Kasım 2015 13:25

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz Terör Değerlendirmesinde Bulundu

PKK, IŞİD ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin işbirliği içinde eylem yaptığını belirten İnceöz, “Ülkemizin 780 bin metrekare alanında 78 milyon vatandaşımızın huzur ve güvenliği için operasyonlarımız devam edecek, ta ki, terör örgütleri silah bırakıp ülkeyi terk edene kadar” dedi.

7 Haziran seçiminin ardından Türkiye’de yaşanan terör olaylarını değerlendiren AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “20 Temmuz’dan sonra başlayan ve ülkemiz aleyhine saldırılar yapan gerek PKK, gerek DEAŞ, gerekse DHKP-C gibi örgütler Ankara patlaması gibi olaylarda çok canımızı yaktı. Bu olaylar şunu gösterdi ki terör örgütleri iş birliği içinde paslaşarak bu eylemleri gerçekleştirdiler. 7 Haziran seçim sonuçları aslında bu anlamda çok önemliydi. Güçlü Türkiye olmamız gerekiyor, güçlü kalmamız gerekiyor. Bunun için de tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bu süreç bize gösterdi. Eğer 7 Haziran seçiminde sandıktan güçlü bir iktidar çıkmış olsaydı o gün gündem çok daha farklı konular olabilirdi. Dolayısı ile 23 Temmuz itibari ile başlamış olan bu örgütlerin saldırılarına karşı huzur operasyonlarımız devam etmektedir ve bundan sonra da kararlı bir şekilde sürecektir. Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da iç güvenlik konusunda, tedbirlerin alınması konusunda son derece kararlıyız. Terör örgütleri ile mücadele konusunda ve bunlarla ilgili operasyonların sürmesi konusunda son derece kararlıyız. Bu konuda ülkemizin 780 bin metrekare alanında 78 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik içinde, huzur içerisinde ve bu toprak bütünlüğünü koruyacak şekilde operasyonlara da devam edilecek. Ta ki, terör örgütleri silahlarını bırakıp ülke topraklarını terk edene kadar. Bunu temin etmek için kararlılıkla mücadelemiz sürecek” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.