Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Instagram Fenomeni, Nasıl Bir Milyonere Dönüştüğünü Anlattı

Yoksulluk içinde büyüyen ve hatta vakit zaman sokakta yatmak zorunda kalan Branden Condy, bugün ise multimilyoner bir Instagram fenomeni ve bir …

Instagram Fenomeni, Nasıl Bir Milyonere Dönüştüğünü Anlattı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2021 14:36

Yoksulluk içinde büyüyen ve hatta vakit zaman sokakta yatmak zorunda kalan Branden Condy, bugün ise multimilyoner bir Instagram fenomeni ve bir teşebbüsçü. Sokakta uyuduğu kuvvetli günlerden Lamborghini sahibi olduğu lüks ve zenginlik günlerine sadece 25 yaşında ulaşmayı başaran Condy, paylaştığı bir görüntüde kıssasını ve şu anda sahip olduğu hayatı nasıl elde ettiğini anlattı.

25 yaşındaki annesinin beklenmedik bir formda işten çıkarılmasıyla sıkıntı günlerin başladığını belirten Branden Condy, 12 saat içinde yaşadıkları meskeni boşaltmalarının istendiğini ve bir müddet annesinin arkadaşlarının meskeninde kaldıklarını, vakit zaman ise sokakta uyuduklarını söz ediyor. Condy, annesinin geçinebilmek ismine uzun saatler çalıştığını, kendisinin günün büyük bir kısmında konutta yalnız kaldığını lisana getirdi.

Yat temizlikçisinden yat ile tatile çıkmaya…

blank

Sıkıntı bir çocukluk geçirmesi, Condy’nin daha güçlü ve disipli bir iş hayatı kurmasına temel hazırladı. Şimdi 16 yaşındayken birinci işine giriş yapan Condy, bulaşıkçılık yaparak annesine dayanak oluyordu. 21 yaşına geldiğinde işler yoluna girmeye başladı ve Condy, ünlü ve zenginlerin yatlarını temizleme başladı. İddia edebileceğiniz üzere bu iş, Condy’nin muhakkak bir birikim yapabilmesinin önünü açmış oldu.

Varlıklı ve ünlü bireylerin yatlarını temizlerken ömür üsluplarından ilham alan ve oraya ulaşmak isteyen Condy, birikimlerini kullanarak Branden Condy LLC isimli bir Instagram reklamcılığı şirketi kurdu ve bu şirket ile yat temizlediği günlerde hayalini kurduğu hayata erişmeyi başardı. Elbetteki tüm bunlar da bir anda olmadı.

Risk alın ve çok çalışın

blank

Yat temizleme işinden kazandığı parayı biriktirdiğini ve Instagram takipçilerini artırabilmek ismine çalışmalara başladığını belirten Branden Condy, hayalindeki ömür usulüne ulaşabilmek için o hayatı yaşayan insanları takip etmeye ve onlarla irtibat kurmaya başladığını söz ediyor. Sonrasında başarılı bir Instagram reklamcılığı şirketi ile temasa geçen Condy, sonrasında onlarla buluşup iş üzerine görüşmeler gerçekleştirmiş.

Tanıştığı girişimcilerin kendisine mentorluk yaptığını söyleyen Branden Condy, kendi Instagram reklamcılığı şirketini kurup ulusal çapta yola çıktığını ve iki yıl içinde 238 bin takipçiye ve aylık 25 bin dolar gelire ulaştığını tabir ediyor. Condy’nin kendisi üzere olmak isteyenlere tavsiyesi ise kendilerine inanmaları, her vakit risk almaları ve “çok çalışmaktan” çekinmemeleri.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.