Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

İşbirliği içerisinde çalıştık ve ortaya güzel işler çıktı

İşbirliği içerisinde çalıştık ve ortaya güzel işler çıktı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ekim 2019 00:06

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fiziki büyümeden akademik gelişime, sağlıktan şehir ve sanayi işbirliği alanına kadar uzanan geniş bir yelpazede, önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

Şahin, daha önce çeşitli birimlerde idari görevlerde bulunan akademisyenlerle öğle yemeğinde bir araya gelerek, kurumsal çalışmalara katkılarından dolayı “Teşekkür Beratı” takdim etti.

Güzel işleri çoğaltmaya devam edeceklerini söyleyen Prof. Şahin, idari görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımızla farklı sürelerde ve farklı alanlarda çalışmalar yaptık. Şehrin hayvancılığının gelişmesi, şehir ve sanayi ile işbirliğinin arttırılması, ortak eğitim, engelsiz kampüs, turizm, sağlık… İşbirliği içerisinde gayret ettik ve ortaya çok güzel işler çıktı. Herkese, kurumsal çalışmalarımıza sundukları çok değerli katkılar münasebetiyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Rektör Şahin; Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğündeki çalışmalarından dolayı Prof. Dr. İlker Çamkerten’e, Engelsiz Üniversite Birim Koordinatörlüğündeki çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Emine Fırat’a, Mühendislik Fakültesi Dekanlığındaki çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Semih Ekercin’e, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığındaki çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Hikmet Ün’e, Turizm Fakültesi Dekanlığındaki çalışmalarından dolayı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş’a, Üniversite Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversite Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğündeki çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Mehmet Emin Kara’ya ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğündeki çalışmalarından dolayı da Doç. Dr. Yavuz Selim Çakmak’a “Teşekkür Beratı” takdim etti.

Yaptıkları her çalışmanın toplumsal katkısına odaklandıklarını da kaydeden ASÜ Rektörü, aynı doğrultuda çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.