Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İslam dini ve bilinmesi gerekenler

İslam dini ve bilinmesi gerekenler
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2020 17:49

Dini ve İslami konularda merak ettiğiniz konulara özenle ve araştırarak hazırlanmış internet sitesinden kolayca ulaşabileceğiniz.

www.duasureayet.com İnternet sitesinde imani ve islami konulara ait konular, ahlaki değerler, makbul dualar ve ibretlik dini hikayeler okuyarak zamanınızı daha değerli bir şekilde değerlendirebilir ve merak ettiğiniz konuları öğrenebilirsiniz.

İslami çizgide sizler için hazırlamış olduğumuz içerikler ve kaynaklar sayesinde dini alimlerin hayatları, din âlimler tarafından anlatılan hikayeler, kısaslar ve İslam dini ile ilgili farklı konularda bilgileri okuyabiliyorsunuz.

Din eğitimi ve dini hayat, günümüzün dini değerleri ve İslami yaşam tarzları ile ilgili çeşitli içeriklerin yer aldığı sitemizi ziyaret ettiğinizde sizler için hazırlamış olduğumuz bütün kaynaklara ulaşabilirsiniz.

Dua ve dua ile ilgili bütün konularda merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir, duaların anlamları ve mealleri hakkında merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz. Bu alanda çok deneyimli ve tecrübeli editörlerin yer aldığı sitemizde özellikle dua konularında merak ettiğiniz tüm alanlarda sizlere dini âlimlerin anlattıklarından yola çıkarak içerikler sunuyoruz. 

Dua ile ilgili olarak bildiğiniz duaların yanı sıra bilmediğiniz ve Kur’an-ı Kerim’de geçen duaları sitemizde bulabilir, hangi duaları okuyacağınız ile ilgili sorularınıza cevap alabilirsiniz.

Günümüzde dini ve İslami çizgide hizmet veren çok nadir sitelerden biri olarak sizlere araştırarak güvenilir kaynaklardan içerik sunuyor bu alanda kazanç veya kar amacı gütmeden sizlere fayda sağlamaya çalışıyoruz.

Özellikle geçmişte yaşanmış olan olaylar ve dua, duaların anlamlarını üzerinden anlattığımız ve yer verdiğimiz içerikler sayesinde maddi ve manevi anlamda aradığınızı buluyorsunuz. Ayrıca dini hikayeler ile kalbinize dokunuyor ve hayatınız için dersler çıkarabiliyorsunuz. İslami yaşam tarzınızla alakalı dikkat etmeniz gereken noktaları görebilirsiniz.

Sitemizi ziyaret ettiğiniz de ilgi alanınıza göre çok farklı kaynaklardan çok farklı içeriklerin yer aldığını görebilirsiniz. İslami çizgide Diyanet İşleri Başkanlığı’nın göstermiş olduğu doğrultuda sizlere hizmet veren bir site olarak dini ve İslami içerikleri sizlere sunuyor ve faydalı olmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.