Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Az Bulutlu
Aksaray
29°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İstanbul’daki turizm acentelerine Aksaray anlatılacak

Aksaray Valiliği ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından 30 Mart 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek “Kapadokya’nın İncisi Aksaray” konulu tanıtım toplantısında İstanbul’da bulunan turizm acentelerine Aksaray anlatılacak..

İstanbul’daki turizm acentelerine Aksaray anlatılacak
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mart 2016 03:03

TÜRSAB Genel Merkezinde düzenlenecek toplantıya İlimiz Valisi Şeref ATAKLI, Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa DOĞAN ile ilimizde turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin temsilcileri katılacak. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un da katılacağı toplantıya İstanbul’da faaliyet gösteren tüm seyahat acenteleri davet edildi.

Ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya içerisinde yer alan Aksaray, böylesine önemli bir toplantıda kendine ait kültür ve turizm değerlerini anlatma fırsatını yakalayacak. Ülkemizde seyahat ve turizm faaliyetlerini yönlendiren önemli acentelerin katılacağı toplantının, ilimiz turizmine ciddi katkılar sağlaması bekleniyor.

Bilindiği üzere Aksaray uzun tarihi geçmişi, zengin kültürel mirası, muhteşem doğası ve büyük manevi mihmandarlarıyla kültür ve medeniyet alanında ciddi potansiyel arz ediyor. Bu bağlamda Aksaray, ekonomik gelişme ve sosyal ahenginin yanında; Ihlara Vadisi, Hasandağı, Tuz Gölü, Narlıgöl gibi harikulade tabii güzellikleri; kaya oyma mimari yapıları, yeraltı şehirleri, kervansarayları, cami, türbe ve tarihi şahsiyetleri ile de aynı zamanda turizm ve tanıtım alanında da bir çıkış arıyor.

İstanbul’da aynı gün ilimizle ilgili iki büyük tanıtım faaliyetinin gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, seyahat acenteleriyle yapılacak toplantı ile beraber aynı gün Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmi galası ile de Aksaray’ın tanıtımının hedeflendiğini belirttiler.

Yine Aksaray Valiliği ve TÜRSAB koordinasyonunda turizmle ilgili yapılacak ikinci bir toplantının da 29-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirileceği bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.