Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 23°C

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, Ağaçören’de seçim bürosu açtı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, Ağaçören’de seçim bürosu açtı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2024 20:24

İYİ Parti’nin Ağaçören ilçesinde seçim ofisi açılışı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Ağaçören Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serin’in seçim ofisi açılışına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve İl Teşkilatı katılım sağladı.

Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda İl Başkanı Belgemen açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Belgemen konuşmasında; “Saygıdeğer Ağaçörenli hemşehrilerimiz, basınımızın güzide temsilcileri. Ağaçören seçim ofisi açılış programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Değerli Ağaçörenli hemşehrilerim, Demokratik işleyişin bozulduğu, ekonominin ve adalet sisteminin çöktüğü, iki kutuplu siyaset anlayışının, milletimizi ayrıştırdığı bir dönemde, Milletimize umut güneşi olan İYİ Partimiz; Bu gün de ilk günkü heyecan ve iradeyle hedefine yürümeye devam etmektedir. Sayın Genel Başkan’ımızın ve Genel İdare Kurulu’muzun aldığı “hür ve müstakil siyaset” kararı, heyecanımızı ve inancımızı arttırmış, irademizi de çelik gibi sağlamlaştırmıştır.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi memleketimiz ve yuvamız Ağaçören’imiz de  halkımızın hak ettiği hizmeti getirecek olan da bizleriz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve çözümleri de bizdedir. Bu bağlamda İlçemizi İYİ Belediyecilik ile tanıştıracak, hak ettiği hizmeti getirecek, hepinizin tanıdığı, yakından bildiği değerli ağabeyim Hüseyin Serin’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Yoğun programı arasında bizleri kırmayarak, ilçemize gelen Kıymetli bakanım, Gurup başkanımız Sayın Koray Aydın başta olmak üzere, değerli vekilime, parti yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan siz Ağaçörenli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.