Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş esnafın sorunlarını dinledi
Aksaray Anadolu AŞ
9 Şubat 2018 18:10

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret ederek esnafın sorunlarını konuştu.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, parti yönetimi ile birlikte kent ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Türemiş, esnafın çok ciddi bir darboğazdan geçtiğini belirterek, “Mevcut iktidarın küçük esnafı getirdiği durum ortada. Her geçen gün mantar gibi türeyen büyük alışveriş merkezleri ve sokak aralarındaki zincir marketler malesef esnafı kepenk kapatacak duruma getirdi. Bunun en yakın şahitleri olarak mevcut sorunun çözümü noktasında değerli oda başkanlarımız ile sürekli istişare içerisindeyiz. Arzu ediyoruz ki İYİ Parti’nin iktidar olduğu bir ülkede en küçük yapı taşından en büyük yapı taşına kadar herkesin sorunnua çare olacağız” dedi.

Aksaray Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Doğan Ceylan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın mevcut sorunlarının çözümü noktasında her kesim ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.