Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş’ten, 19 Mayıs mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş’ten, 19 Mayıs mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2018 23:25

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türemiş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyada bu denli gurur günü yaşayan ender ülkelerden olduğumuzu dile getiren Türemiş, mesajında şunları dile getirdi:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz. Dünya’da çok az Ulusa nasip olacak gurur günlerimiz var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 99 yıl önce Samsun’da yaktığı özgürlük meşalesi bağımsız Türkiye Cumhuriyetine giden yolun kilometre taşıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dört bir yanı işgal edilmiş, ordusu ve askeri dağıtılmış bir ülkenin yılgınlığa hiç düşmemiş, geleceği planlayan, en karanlık anda bile ‘Geldikleri Gibi Giderler’ diyebilen kurtarıcısıdır.

19 Mayıs kararlılık, azim ve mücadele demektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, genç Cumhuriyetimizin en dinamik bireyleri olan Türk gençliğinin her ne şartta olursa olsun bu vasıfları bünyesinde barındırdığına inandığı için 19 Mayıs’ı, gençlerimize armağan etmiştir. Hiç şüphesiz ki, gençlerimiz, Cumhuriyetimizin çağdaş uygarlık yolunda hak ettiği hedefe ulaşabilmesinde en büyük güvencemizdir. Gençlerimiz bu değerli emaneti ilelebet korumak ve gelecek nesillere daha görkemli bir şekilde aktarmak adına çok çalışıp, kendilerini bilimsel ve kültürel anlamda çok iyi yetiştirmelidirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.