Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş’ten kurultay değerlendirmesi

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş’ten kurultay değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
10 Nisan 2018 14:01

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, Ankara’da yapılan partisinin 1. Olağanüstü Genel Kurultayı’nı değerlendirdi. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlere kenrilerini taşıyacak kadroları seçtiklerini söyleyen Başkan Türemiş, “Meral Akşener’in genel başkanlığında oluşturulan Genel İdare Kurulu ve Disiplin Kurulu listelerini tek yürek olarak desteklemiştir” dedi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, partisinin 1. Olağanüstü Genel Kurulu’nu değerlendirdi. Kurultayın son derece demokratik ve sağduyulu bir şekilde düzenlendiğini söyleyen Başkan Türemiş, “İyi Parti olarak birinci olağanüstü genel kurultayımızı, inançlı, cesur, kendine güvenen, bir o kadar da coşkulu, heyecanlı on binlerle tamamladık. Ankara’da yer yerinden oynadı. Adeta salladık. Koltuk ittifaklarının, ittifakçılarının uykularını kaçırdık. Kaçırmaya da devam edeceğiz” dedi.

MAYA TUTMUŞTUR

Aksaray İyi Parti İl ve İlçe teşkilatları olarak da Kurultay’da yer aldıklarını söyleyen Türemiş, “Bunun için büyük özveride bulunan parti il ve ilçe teşkilatlarımızın başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kurultayın gerçekleştiği Ankara Spor Salonu ve çevresinde çoğu kaynaklara göre 100 binin üzerinde katılım vardı. Bütün tahminleri alt üst ettik. Daha kurulalı 5 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen tahminlerin çok üstünde bir katılımın gerçekleşmesi, mayanın tuttuğunu göstermektedir” ifadelerini kullandı.

BASINA ELEŞTİRİ

Bütün delegelerin, Meral Akşener’in genel başkanlığında oluşturulan Genel İdare Kurulu ve Disiplin Kurulu listelerini tek yürek olarak desteklediğini de söyleyen Türemiş, “Hepinizin bildiği gibi, Halk TV, Yeniçağ Gazetesi, Doğan Haber Ajansı, Fox TV gibi bazı medya kuruluşları dışında ne ulusal ne de yerel basın, mahşeri kalabalığın katıldığı kurultayımızı izleyememiştir. Basının sustuğu yer demokrasinin bittiği yerdir. Basının susturulduğu yerde adalet mekanizması da tükenmeye yüz tutar. Basının çekildiği yerde hak, hukuk arayışları biter. Doğruları ve gerçekleri basın olmadan paylaşmanın, ortaya çıkarmanın imkânı yoktur. Ak Parti kongresini tam sekiz buçuk saat yayınlayan, devletin ve milletin kanalı Olması gereken TRT kanallarının, milletin partisi İyi Parti Kurultayı’na katılmamasını esefle karşılıyoruz” şeklinde konuştu…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.