Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

İYİ Parti’den miting gibi Meclis Üyesi aday adaylığı açıklaması!

İYİ Parti’den miting gibi Meclis Üyesi aday adaylığı açıklaması!
Aksaray Anadolu AŞ
17 Aralık 2023 13:10

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İl Başkanı Sercan Belgemen’in katılımıyla, Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen, H.Emre Güler’in Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi A. Adaylığı açıklama programı salonu dolduran coşkulu kalabalık ile adeta şov havasında gerçekleşti.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana büyük emekleri olan ve halihazırda Merkez İlçe Yöneticisi olarak görev yapmakta olan H. Emre Güler, düzenlediği program ile ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu.

Milletvekili Turan Yaldır yaptığı konuşmasında “Emre Kardeşimiz bu salona aday adayı olarak girdi, ancak karşımızdaki bu coşkulu kalabalığı görünce adaylığı hak ettiğini bizlere gösterdi. Buradan Emre Güler’in Aksaray Meclis Üyesi Adaylığını ilan ediyorum. Aday adayı olarak girdiği salondan aday olarak çıkacak, 31 Mart akşamı da Meclis Üyesi olacak inşallah.

İYİ Parti olarak Aksaray’daki her belediyeye ve meclis üyeliklerine talibiz. Bu hususta çok yoğun çalışıyor ve çok fazla aday adaylığı başvuruları alıyoruz. Bu da vatandaşın partimize olan teveccühünü bizlerle gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Aksaray tarihinde eşi benzeri görülmemiş bu coşkulu an, partililerin ve vatandaşların büyük ilgisini çekti. H. Emre Güler’e destek mesajları yağarken, seçim sürecinin bu enerjik başlangıcı, şehirdeki siyasi atmosferi hareketlendirdi. Adaylık açıklamasının düğün salonunda yapılması, olağanın dışında bir yaklaşım sergileyerek dikkat çekti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.