Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

İYİ Parti’nin Aksaray’daki ilk belediye başkan adayı açıklandı

İYİ Parti’nin Aksaray’daki ilk belediye başkan adayı açıklandı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2023 20:27

Yerel seçimlere geri sayım devam ederken partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başlıyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler öncesi Aksaray’da ilk Belediye Başkan adayını açıklayan, İYİ Parti teşkilatı oldu.

Aksaray İYİ Parti il teşkilatında yapılan aday tanıtım toplantısına Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti İl Binasında yapılan toplantıda Yeşilova Belediye Başkanı adayı olarak Adnan Bayraktar açıklandı.

Parti binasında yapılan belediye başkanı adayı açıklama programında konuşan İl Başkanı Sercan Belgemen, Hepiniz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri Yeşilova Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz diyerek sözlerine başladı.

İl Başkanı Belgemen konuşmasının devamında, “Malumunuz ülkemiz yakın zamanda ucube bir sistemle dayatmalarla şahsi menfaatlerle dolu iki seçim geçirdi. Bu seçimlerde gördük ki 50 artı bir sistemi doğru bir yöntem değil. Onun için iki yumruk arasında sıkışmış milletimizi bu işlem kurtarmak için üçüncü bir seçenek ortaya koymak için yerel seçimlere iyi parti olarak hür ve müstakil şekilde gireceğiz.

Milletimizden bizi değerlendirmesini istiyoruz. Genel merkezimizin 13 Kasım 2023 tarihinde GİK kararı ile almış olduğu seçim takvimi doğrultusunda bugün Aksaray’da ilk müracaatımızı kalabalık ve coşku ile süslemek istedik ve sırasıyla devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, “Aksaray Belediyesi başta olmak üzere Aksaray’ın 7 ilçe ve 22 belediyesine talibiz. Kadrolarımız hazır, projelerimiz hazırdır. Sorunları büyük titizlikle inceledik ve çözümleri iyi kadrolardır. İyi belediyecilik, örnek belediyecilik ile kendimizden eminiz. Yönetimimizi açıkladığımız o muazzam akşamda dediğimiz gibi Aksaray’da önce yarışan sonra kazanan parti olacağız. Bunun göstergesi de en son yapılan seçimlerde birçok okulda ve sandıkta ikinci parti olarak kavuştuk.

Sayın misafirler, partimiz günden güne büyümektedir ve her geçen gün sayımız artmaktadır. Bugün şehrimizin en değerli milletvekili, gururumuz Turan Yaldır Bey’in doğup büyüdüğü topraklar olan Yeşilova Belediyesi’nin çalışkanlığı, dürüstlüğü yetenler Adnan Bayraktar Bey’e teslim edeceğiz. Kendisine başarılar diliyor ve 1 Nisan 2023 tarihinde kendisini Yeşilova Belediye Başkanı olarak görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.