Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Jandarma Komutanlığı’ndan iftar programı

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Jandarma Komutanlığı’ndan iftar programı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Haziran 2017 01:55

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ağaçlı tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit yakınları ile gaziler, askeri personeller ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü olması ve bugünün mukaddes Ramazan ayına denk gelmesi vesilesiyle iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Demir; “Aziz şehitlerimizin çok kıymetli yakınları, sizler şehitlerimizin bize emanetisiniz. Sizlere sahip çıkabilmek yapabileceğimiz en önemli görevdir.’ dedi.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle görüşerek bir süre sohbet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.