Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Jandarma’dan özel çocuklara 23 Nisan sürprizi

Jandarma’dan özel çocuklara 23 Nisan sürprizi
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2021 14:18

Türkiye Futbol Federasyonu Özel Eğitim Anaokulundaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve jandarma personellerinin katıldığı özel bir programla kutladı.

Okul oyun alanında kurulan sahnede şiir okuyan çocuklar jandarma eşliğinde gösterilerini sundu. Jandarma narkotik köpeği Beri’nin yeteneklerini sergilediği gösteriyi ilgiyle izleyen çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Türk bayrakları ve balonlarla süslenen Jandarma araçlarına binen çocuklar Jandarma personelleri eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını sirenlere basarak kutladı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan Özel Eğitim Anaokulunda incelemelerde bulunan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, özel çocuklarla birlikte Kaynaştırma Eğitimi verilen okul hakkında bilgi aldı. Kaynaştırma eğitimleri ile özel çocukların normal müfredat uygulanan akranları ile bir araya geldiğini, zıt eğitim uygulaması ile çocukların gelişim ve becerilerini arttırdığını söyledi.

Özel eğitim sınıflarını ziyaret eden Vali Aydoğdu, çocuklara Jandarma ekipleri tarafından hazırlanan boyama kitapları, balon ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Aydoğdu; çok önemli ve değerli bir farkındalık programı hazırlayan Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç ve Jandarma ekipleri ile okul öğretmenlerine teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.