Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Kaçak su kullanımının önlenmesi için denetimler sıklaştırıldı

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü olarak son yıllarda kaçak kullanımın önlenmesi amacı ile denetimleri sıklaştırdı.

Kaçak su kullanımının önlenmesi için denetimler sıklaştırıldı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ağustos 2017 19:52

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü olarak son yıllarda kaçak kullanımın önlenmesi amacı ile denetimleri sıklaştırdı. Su borcu olan vatandaşların borçlarını ödemelerine yardımcı olmak amacı ile taksitlendirme kolaylıkları sunuldu.

Ayrıca şebekedeki kaçakların önlenmesi amacı ile sadece bu yıl içerisinde 19.103 metre şebeke hattı yenilendi. Kayıp-kaçak ile mücadele ve birçok konuda İSKİ’den tecrübe paylaşımı yapılıyor.

Son yıllarda yapılan bu faaliyetler sayesinde Kayıp kaçak oranında % 8 oranında azalma göstermiştir. Yeni projelerimizin devreye alınmasıyla beraber kayıp-kaçak oranı kabul edilebilir seviyelere indirilmesi hedeflenmektedir..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.