Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Kadın Aktivite Merkezi’nde sona gelindi

Aksaray Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kadınların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmesine imkan sağlayacak Kadın Aktivite Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı..

Kadın Aktivite Merkezi’nde sona gelindi
Aksaray Anadolu AŞ
16 Haziran 2016 18:20

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sadece hanımların kullanabileceği tesiste kütüphane, mesleki kursların düzenlenmesine imkan sağlanan bölümler, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes, spor ve dinleme salonlarının yer alacağını belirtti. Başkan Yazgı, şehirde kadınlara özgü bir merkeze olan ihtiyacın böylece karşılanacağını ifade ederek, “Aksaraylı hanımlar, kendileri için yaptığımız bu tesiste her türlü sosyal ve sanat faaliyetinde bulunabilecek aynı zamanda da spor yapabilecek. Hem bu tesisimizde çocuklara özel kreş tarzı oyun alanları kuracağız. Hanımlar burada vakit geçirirken çocuklarını tesis içine bırakabilecekler.” dedi.

Milletvekili Serdengeçti, kadınların boş vakitlerini değerlendirmek için Aktivite Merkezinin iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. Serdengeçti, “Burada kütüphane, yüzme havuzu, kafeterya, spor, oyun salonları gibi çok amaçlı salonların yer aldığını öğrendik. Aksaray’ın böyle bir merkeze ihtiyacı vardı. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı, öncesinde olduğu gibi yine hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış ve hanımlarımızın sesine kulak verip bu projeyi başlatmış. Bu tesisimizde sadece kadınlara hizmet verilmesi, onları hem ayrıcalıklı kılar. Hem de rahat ve huzurlu bir şekilde sportif, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirirler.” diye konuştu.

Kadın Aktivite Merkezi inşaatında iç tesisat ve dekorasyon çalışmaları yapılıyor. Çalışmaların önümüzde aylar içerisinde tamamlanarak bitirilmesi hedefleniyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.