Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Kaliteli Pırlantanın Doğru Adresi!

Kaliteli Pırlantanın Doğru Adresi!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2020 13:59

Her türlü baget pırlanta yüzük, kolye, küpe, vb. alışverişlerinizde yanınızdayız. Sektörde 38. yılımızın şerefine birçok ürünümüzde türlü kampanyalar mevcuttur. Covid-19 nedeniyle bozulan moralleriniz, Jewelous Pırlanta ile yeniden düzelecektir. Güçlü kadınlar, güçlü pırlantalar takınır. Herkes, onları imrenir. Herkes, onlar gibi olmak ister. Siz de güçlü bir kadın olmak isterseniz Jewelous Pırlanta’dan sakın vazgeçmeyin.

Çeşitleriyle Göz Kamaştırır

Baget yüzük almanın belki de tam sırası! Türlü kampanyalar ve indirimler baget yüzük almak isteyenler için hazırlandı. Son trend baget yüzükler muhteşem işçilikleri, harika görüntüleri, zarif dokuları sayesinde parmaklarınıza şölen havası katacaklardır. 14 ve 18 ayara sahip baget yüzükler renk seçenekleri, uygun fiyatları, kesim oranları ile harika bir sanat eserine dönüşmüşlerdir.

Sektöründe öncü bir isim olan Jewelous Pırlanta, birikimini genç kuşağın teknolojisiyle harmanlıyor. Böylece birbirinden muhteşem görüntülere sahip pırlantalar meydana geliyor. Her eve, her bütçeye uygun seçeneklerle sizler için üretiliyor, tasarlanıyor.

Yüzük sahibi olmak için bir eşe veya sevgiliye gerek duymadan mağazamıza gelip istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Erkeklerin dünyasında var olmaya çalışan güçlü kadınlara biz de destek veriyoruz. Sıra dışı inceliğe sahip baget pırlanta yüzükleri inceleyebilir, zevkinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Cesur Kadınlar İçin Pırlanta

Pırlantasını kendisi alan ve kendisi takan cesur kadınlarımıza Jewelous Pırlanta olarak destek veriyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına ürünlerimizi gönderiyoruz. Adresimiz https://www.jewelouspirlanta.com/pirlanta-baget-yuzukler/  üzerinden kampanyalarımızdan ve indirim kuponlarımızdan ilk sizin bilginiz olsun. Herkesten önce, çok uygun fiyatlara çeşitli pırlantalar satın alabilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün güzelce paketlenir. Kargoya verilir. Yolda başına herhangi bir talihsizlik gelmesi önlenir. Ancak böyle bir durum meydana gelirse firma olarak tüm sorumluluğu üstleniriz. Pırlantalarınız, garantimiz altında sizlere teslim edilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.