Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek

Kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek
Aksaray Anadolu AŞ
3 Nisan 2021 21:27

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, MHP Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Hakka yürüyüşünün 24.yılında, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i fatihalarla yâd ederken, aynı zamanda bizlere bıraktığı eşsiz emanetlerini koruma ve zafere ulaştırma mücadelemiz ilelebet devam edecektir.

Merhum Başbuğumuz seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. Büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 24.yıldönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bir kez daha idrak ediyoruz.
Cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk Milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için, Türk Milletine ve Türk Dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir.Ülkemizin gerilim yüklü, çekişme ve çatışma dolu yıllarında istikrar örneği olmayı başaran nadir şahsiyetlerden biriydi.
Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve aziz ülkü şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle yâd ediyorum. Rabbim kabirlerini nur, mekanlarını cennet eylesin.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.