Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Karatay: Artık mesele partiler üstü memleket meselesi

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay: “Artık mesele partiler üstü memleket meselesi”

Karatay: Artık mesele partiler üstü memleket meselesi
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2015 16:11

AK Parti Grup Başkan Vekili, Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Ömer Gümüşay’ın müteahhitlere yönelik düzenlediği özel programa katıldı. Saatçioğlu Otel’de gerçekleştirilen programa çok sayıda müteahhit katıldı.

TÜRKİYE’Yİ YENİDEN HUZUR VE GÜVENE KAVUŞTURACAĞIZ

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 7 Haziran’dan sonra AK Parti’nin Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da güçlü bir kadroyla yola çıktığını belirterek, “1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldı. 7 Haziran’dan sonra yeni bir kadroyla karşınızdayız. Allah izin verirse bu seçimde Türkiye genelinde tek başına iktidar olacağız. Biz Türkiye’de ve Aksaray’da hizmet için yola çıktık. Tek derdimiz önce Aksaray, sonra devletimize hizmet etmek. Hastanemizin temelini attık; 400 yataklı ve arkasından 200 yatak daha ilave edeceğiz. 2 yıl içinde inşallah bunu da hizmete sunacağız. Bundan sonraki süreçte de güçlü kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Sizlerden de destek istiyoruz. Bu artık bir seçim yarışı değil, memleket meselesine dönüştü. Sizlerin de bunu göz önünde bulundurmanızı istiyorum. 7 Haziran’dan sonra ülkemizde her alanda istemediğimiz üzücü olaylar yaşandı. Ama inşallah 1 Kasım seçiminden sonra huzur ve güvene yeniden kavuşacağız. Bunlar da sizlerin desteği ve katkısı ile olacak inşallah. Nitekim,13 yıldır iktidarda çok güzel hizmetler verdik” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ İNSANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEMENİN ENDİŞESİNDE

AK Parti Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, insanların AK Parti iktidarı ile hizmet gördüğünü belirterek, “Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. Vatandaşlar 13 yıldır kesintisiz hizmetin ve huzurun tadını almış. 7 Haziran seçimlerinden sonra birçok sektör etkilendi. Özellikle inşaat sektöründe sıkıntılar yaşandı. Artık insanlar evine ekmek götürmekte endişe yaşıyor. 13 yıldır AK parti iktidarı ile vatandaşımız yapılan hizmetleri gördü. 7 Haziran’da AK Parti’ye bir uyarı geldi ve AK Parti 1 Kasım seçimi için gerekli değişikliklerini yaptı. Bu seçimde 2 Kasım sabahı güçlü bir hükümetin oluşacağı anlaşılıyor. Biz seçildiğimiz takdirde Aksaray için hizmet yapacağız. Ben bu güne kadar vatandaşlarımıza her zaman hizmet etmişimdir. Hizmeti çok severim. O kadar güzel ki vatandaşa hizmet vermek, onun huzurunu hiçbir yerde bulamazsınız. Eğer seçilirsem her zaman insan odaklı, hizmet odaklı çalışacağım. Şimdi ben de hem ülkem, sonra Aksaray ve insanımız için çalışacağım. Birlik ve beraberlik içinde çalışıp başarıya ulaşacağız. Başka bir gayemiz olamaz” dedi.

SİZLER İÇİN ÇALIŞMAYA TALİBİZ

Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise Türkiye’nin yaklaşık 150 yıllık bir demokrasi tarihi olduğunu belirterek, “Önce mebus demişiz, sonra milletvekili demişiz. Biz mebusa belediye başkanından beklediğimizi yüklemişiz. Demokrasinin yürütmesi olanları da yüklemişiz. Seçmiş göndermişiz ama her şeyi istemişiz. Bunu seçenlerde kabul etmiş, seçilmişlerde kabul etmiş ve seçen seçilen ilişkisi olmuş. Şimdi biz buna talibiz. Talibiz ama bu iş çok zor ve medlulünü de yerine getirmemiz gerekiyor. Aksaray’ımız çok başarılı milletvekilliklerine şahit oldu. Hizmet ediyormuş gibi yapamayız, hizmet etmeliyiz. Etmezsek milleti kandıramayız. Biz şimdi sizden rıza bekliyoruz. Oy talep ediyoruz. Ancak seçildikten

sonra 4 yılı tamamladık mı, sizin rızanızı almışsak bu iş tamamdır. Bugün Salı Semt Pazarını gezdik ve şu tabloyu gördük. Millet kararını vermiş ve millet rahat. Millet 1 Kasım’ı iple çekiyor. Sevindim ve şaşırdım ama milletime olan sevgim bir daha arttı. Köylü ablam öyle bir şey söylüyor ki, en büyük yorumcunun bile söyleyemeyeceği şeyler. Organize Sanayisine geçtik ve orada da Aksaray’ın ufkunu gördüm. Aksaray öyle bir depara kalkmış ki, 5-6 yıl sonra müthiş bir gelişme olacak. Birbirimize geleceğimizin ne kadar güzel olacağını müjdeleyelim ve iyi bir şey geliyor, memleketimiz için güzel şeyler geliyor. Bu olanlar bizi yıldırmasın, belki o güzel şeyler geldiği için bizi bu kadar sıkıntıya sokuyor iç ve dış düşmanlarımız. Bu geleceğe çok hazır ve sabırla beklemeliyiz” diye konuştu.

13 YILDIR AK PARTİ’Yİ HALA HAZMEDEMEYENLER VAR

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili İlknur İnceöz ise her zaman insanlara hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını ve bunun da gururunu yaşadıklarını belirterek, “Ben Aksaray’ın evladı olarak ülkeme ve şehrimin insanlarına hizmet etmenin gururunu yaşadım. İnşallah bu önümüzdeki dönemde de hep birlikte sizlere, ülkemize hizmetkar olabilmenin yolculuğu içindeyiz. Şunu istiyor ve dua ediyorum ki, girdiğimiz işe Rabbim anlımızın akıyla girmeyi, anlımızın akıyla da başka arkadaşlarımıza devretmeyi nasip etsin. Bu mesele, memleket meselesi. Bizler sizlere hizmetkar olmanın gayreti içindeyiz. 9 Temmuz itibari ile grup başkan vekili olarak görevlendirildim. Bu güne kadar birçok hizmet gerçekleştirdik. Bu makamlar gerçekten hizmet için bir araçtır. Bundan sonra da şehrime ve ülkeme hizmet edeceğim. İnşallah sizlerden istediğimiz, nerede ve ne olursak olalım bugün geldiğimiz nokta itibari ile iktidara en yakın parti AK Parti olduğu için sizlerin desteğidir. Artık mesele partiler üstü memleket meselesi. Bugün ülkemizde kazanılmış birçok haklar var. 13 yılda Türkiye çok değişim ve dönüşüm yaşadı. Belki 7 Haziran’da bunları, yapılması gerekenler gibi gördük. Ama bunlar çok önemli. 13 sene önce memur enflasyona eziliyordu. Ama şimdi böyle değil. Bugün herkes şunu söylüyor; aman şu belirsizliği bitirelim diyor. 7 Haziran seçiminin ardından bizler de dersimize çalıştık. Memleket bizim diyoruz. Şimdi, hep birlikte memleket derdi ile dertlenelim. Ülkemizdeki bu belirsizliği hep birlikte ortadan kaldıralım. Mesele partinin iktidarı değil, belirsizliğin gitmesi ve ülkenin huzur ve refaha kavuşmasıdır. Bu coğrafyada Müslüman kardeşlerimiz için de önemli; tek başına iktidarlık. Bugün yerli otomobil yapmaya, herkes engel olmaya çalışıyor. Bu açıklamalar nereden geliyor, ona bakmak lazım. Bu ülkenin insanlarından gelmiyor. Bu ülkenin milletine karşı duran insanlardan bu açıklamalar geliyor. 13 yıldır milletin tek parti iktidarı ile yönetilmesini hala hazmedemeyenler var. Bu mesele artık memleket meselesi. İnşallah bizler hep binlikte buna sahip çıktıkça Allah’ın izni ile içeride ve dışarıda bütün şer odakları ne yaparsa yapsın, bizim iman gücümüz onları yenecektir” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.