Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Karatay: Paralel yapıyla mücadele artarak sürecek

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay: “Paralel yapıyla mücadele artarak sürecek”

Karatay: Paralel yapıyla mücadele artarak sürecek
Aksaray Anadolu AŞ
13 Mart 2016 00:15

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yazılı yayınladığı basın bildirisinde; 17-25 Aralık olayları ile milletimizi ve devletimizi dizayn etmeye kalkan paralel yapı yavaş yavaş hızlı bir şekilde tasfiye edilecek. Mit müsteşarının sorguya alınmak istemesi, mit Tır’larının durdurulması, 17-25 Aralık operasyonları, devletin gizli sırlarının yabancı istihbarat servislerine sızdırılması ve bunun gibi bir çok olayın tek bir açıklaması var İHANET. İhanetin bedeli ise malum…

Bizim insanımız saf ve samimidir. Bu samimiyeti suistimal eden paralel yapı önce dini anlatıyorum, dini yayıyorum diyerek bütün projesini büyük bir yalan üzerine kurdu. Mili ve manevi değerlerimize sahip çıkan bir görüntü izleyerek aslında ihanete dinimizden başladı. En güçlü olduğumuz ve en hassas olduğumuz dinimizden başlayarak bütün ülkeyi kandırmış ve herkesim tarafından desteklenmiştir. Gerek maddi yardımlarla gerekse manevi destekle hem toplumun her kesiminden hem de devletin kurumlarından teveccüh gören bu camia, maalesef yalanlarını daha fazla gizleyememiş ve 17-25 Aralık operasyonları ile kendini deşifre etmiştir. 17-25 Aralık operasyonları ile çok inandığımız ve uğruna can verdiğimiz değerlerimize saldırıldığını tarih boyunca bu kadar acı bir şekilde yaşamayan milletimiz, şiddetli bir refleksle hemen tepki vermiştir. Çünkü dinimizle bizi kandıran bu yapı aynı zamanda milli değerlerimizle de bizleri kandırmış ve devleti ele geçirmeye çalışmıştır. Yıllarca Türkçe olimpiyatları diyerek milli değerlerimizi, Allah peygamber aşkı diyerek manevi değerlerimizi, babayı, oğuldan kadını kocasından ayırarak aile yapımıza kadar sahip olduğumuz tüm değerlerimizi tahrif etmiştir. Tüm bunların anlamı şu; bu milleti ancak sahip olduğu değerlerinden uzaklaştırarak ancak içerden yıkabiliriz. Paralel yapının üst kadrosu ya bunu doğrudan yapıyor ya da bunu yapanların maşası olarak tıpkı PKK gibi taşeronluk yapıyor. Her iki ihtimalinde tanımı ise ancak ve ancak İHANETTİR. Ve ihanetin sebebi, gerekçesi olmaz sadece bedeli olur. İşte bu bedeli tüm ülke olarak başta vatandaşlarımızla, kurumlarımızla, hükümetimizle yani devletimizle onlara ve maşası olduklarına ödettireceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde devletimiz ve hükümetimiz paralelle mücadeleyi birinci önceliklerine almışlardır. 2 yılı aşkın bir süredir devam eden bu mücadelede bizlerde üzerimize düşeni yapmak için gayret etmekteyiz. Paralel yapının finans kuruluşları, medyası, bürokratları, eğitim kurumları vs. tüm unsurlarını ülkemizde mercek altına alıp mücadelemizi sürdürüyoruz. Aksaray’da da bu mücadelemiz tüm hızıyla sürecektir. Paralel yapının tüm unsurlarını tespit edip adaletin tesisini sağlayacak, ihanetin bedelini ödeteceğiz. Bu topraklar bu vatan kolay kazanılmadı. Vatan topraklarının üzerinde yaşayan milletimizin affetmeyeceği tek şey yapılan bu ihanettir.

Paralel yapının önemli şehirlerinden biri olan ilimizde de çalışmalar belli bir aşamaya gelmiş olup yavaş yavaş sonuçlarını almaya başlayacağız. Bu konuda devletimizin kurumları gerekli çalışmaları yasal zeminde gerçekleştirmektedir. Hukuka güvenin tesis edilip adaletin sağlanması için mücadele eden savcılarımız, hâkimlerimiz, canını ortaya koyarak vatanı müdafaa eden kolluk güçlerimiz, vatanını seven amirlerimiz ve memurlarımız ile önemlisi kadirşinas milletimizle inşallah bu mücadelemiz devam edecektir. Asırlardır yaptığımız mücadelemizde, en alçakçasına ve en kalleşçesine karşı topyekün karşı çıkan milletimize teşekkür ediyoruz. Gözünün gördüğü hiçbir şeyden korkmayan bir millet olarak, arkamızdan hatta içimizden gelerek devletimizi parçalamaya milletimizi bölmeye çalışan bu yapıya gereken cevap verilmekte olduğu gibi daha şiddetli bir şekilde vermeye devam edecektir. Aksaray bu konuda üzerine düşeni yapacak ve her zaman olduğu gibi devletimize güçlü bir destek verecektir..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.