Dolar 32,2381
Euro 34,7780
Altın 2.410,32
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Açık
Aksaray
18°C
Açık
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 19°C

Kart68 Para Yükleme

Kart68 Para Yükleme
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2024 01:53

Kart68, sürekli yanınızda taşıyacağınız Aksaray Belediyesi’ne bağlı tüm toplu taşıma araçlarında ve Özel Halk Otobüslerinde şehir içi ulaşım kartıdır.

Kart okuma cihazlarına yaklaştırarak kullanabileceğiniz temassız akıllı kartlar ve tek kullanımlık Kullan-At biletlerden oluşan Kart68 ile çok daha hızlı, ekonomik ve pratik ulaşımın keyfini bir arada yaşayabiliyorsunuz.

blank

KART68 TİPLERİ NEDİR?

Tam Kart: Sivil binişler için kullanılan karttır.

İndirimli Kart: Öğrencilerin alabildiği indirimli kişiselleştirilmiş karttır. Bu kartı alabilmek için bazı belgeler gerekmektedir.

Serbest Kart68: 65 Yaş üstü, Engelli, Refakatçi, Basın Mensubu hak sahiplerinin ücretsiz biniş yaptığı karttır. Bu kartı alabilmek için bazı belgeler gerekmektedir.

Manyetik Bilet: Manyetik Bilet’ler, tek geçiş sağlayan ulaşım kartlardır. Her geçiş için yeni bir tek kullanımlık kart alınması gerekmektedir.

blank

KART68 NASIL KULLANILIR?

Kart68 ile Aksaray’da toplu taşıma araçlarına binebilmek için, toplu taşıma araçları veya istasyonlarında bulunan kart okuma cihazlarına Kart68’i yaklaştırmanız yeterli olacaktır.

İşleminiz anında gerçekleşerek, kullandığınız Kart68’in özelliğine göre, belediye tarafından belirlenen ulaşım ücreti Kart68’e yüklü bakiyenizden düşülecektir. Kart okuma cihazının, kartın okunmasını teyit eden ses ve yeşil yanan ışık aracılığıyla ulaşım ücretinin ödenmiş olduğu anlaşılır. Geçiş ücretinizi Kart68’iniz aracılığıyla hızlı, modern ve ekonomik bir şekilde ödemiş olursunuz. Kart68’iniz sayesinde bozuk paralar ile uğraşmadan bilet temin edememe gibi sıkıntılar yaşamadan hızlı geçiş ve seyahat imkanına sahip olursunuz.

Kartınızda kalan bakiyeyi de kart okuma cihazlarının ekranında veya web sitemizde yer alan Bakiye Sorgulama seçeneği ile görebilirsiniz.

KART68 NEREDEN ALINIR?

Kart68 İşlem Merkezleri, özellikle İndirimli ve Serbest Kart68 almaya hakkı olan kişilerin, kart işlemlerini kolayca yapabilmeleri için kurulmuştur. Ayrıca, Kart68 ile ilgili tüm soru, şikayet veya sorunlarınızı bu merkezlere iletip çözüm konularında destek alabiliyorsunuz.

Kart68 üye işyerlerinden de dolum yapılıp ve alınabildiği gibi ayrıca MiniBanko ile de Kart68 dolum işlemlerinizi, kağıt para ile rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Mini Bankolar, Kent Meydanı, Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali, Valilik Binası Yanı Sanayi Köprüsü ve Toki Salı Pazarı AVM Yanında yer almaktadır.

blank

Kart68 Para Yükleme
Para yükleme butonu kullanılarak yükleme yapılacak KART68 BİLGİLERİ girilir. Sonrasında KREDİ KART BİLGİLERİ girilerek dolum işlemi gerçekleştirilir.

Kart68 Bakiye Sorgulama
Online bakiye sorgulama yaparak Kart68 bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Kart68 Kayıp/Kırık Kart İşlemleri
Tam ve İndirim Kartlarınız kırıldığında veya fonksiyonunu kaybettiğinde KART68 İşlem Merkezi’ne kartınız ile başvurunuzu yapabilir, başvuru yaptıktan 48 saat sonra Kart68 İşlem Merkezi’ne giderek eski kartınızın bakiyesini aktarabilirsiniz.

Kartınız kayıp ise, KART68 İşlem Merkezi’ne kimliğinizle başvurabilir, 48 saat sonra yeni kartınızı KART68 işlem Merkezi’nden alabilirsiniz. Kaybolan kartınızdaki bakiyenizi yeni aldığınız kartınıza aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.