Dolar 32,4339
Euro 34,7397
Altın 2.433,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Kaşlı: Konuşmak için 1 yıllık sürenin dolmasını bekliyoruz

Kaşlı: Konuşmak için 1 yıllık sürenin dolmasını bekliyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2020 21:37

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı uzun bir aranın ardından bir araya geldiği gazetecilerle düzenlediği basın toplantısında Aksaray kamu oyunun gündemini değiştirecek çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, AK Parti ile kurdukları ittifaka karşı 31 Mart’ta kıl payı kaybettikleri seçimlerin ardından AK Parti’den seçilen Belediye Başkanı Evren Dinçer ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilk günden itibaren, Evren Dinçer’in gelinen süreçle birlikte ilk yılda önemli işler yapamayacağının farkında olduklarını belirtti. Kaşlı 1 yıllık sürenin bitimi ardından gerekli açıklamaları Nisan Ayı’ndan itibaren yapacaklarını söyledi.

CHP ve İYİ Parti samimi değil

Kaşlı, gazetecilerin “Türkiye Büyük Millet Meclisinde CHP ve İYİ Parti’nin FETÖ ile ilgili araştırma önergesini MHP ve AK Parti’nin reddetmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Bizler CHP ve İYİ Parti’nin mecliste gündem değiştirmek için yaptıkları bu tür girişimleri samimi bulmuyoruz” cevabını verdi.

Gazetecilerin geçmiş 10 Ocak Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ilimizde görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile MHP İl Başkanlığında bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde yoğun programlarından dolayı basın mensuplarıyla bir araya gelemedikleri için bilgilendirme toplantısını ocak ayı bitmeden yaparak gazeteciler gününü de kutlamak istediklerini dile getiren MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı “Ocak ayı içerisinde iken geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bu vesileyle kutlamak ve geleneksel hale getirdiğimiz ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile icraatlarımız hakkın da bilgilendirme yapmak için toplantı düzenledik” dedi.

Meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi

Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kaşlı, TBMM’de yaptıkları çalışmalardan kalan zamanı Aksaraylılarla buluşmaya ayırdıklarını söyledi. Kaşlı “Aksaray’ımıza kazandırılması için seçim döneminde gündeme getirdiğimiz acemi askeri birliği ve Hasandağı’na komando birliği, 15 bin kişilik ilimize yakışır futbol stadyumu yapımı, çevre yolu ve demir yolu projelerinin bir an önce gerçekleşmesi için TBMM’de dile getirip ilgili bakanlıklarla görüşerek, istişarelerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Basın toplantısında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Ramazan Kaşlı TBMM’de verilen “FETÖ PDY Terör Örgütü’nün Siyasi Ayağı Araştırılsın Soru Önergesi”ne AK Parti ve MHP’nin ret oyu verdiğinin hatırlatılması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin verdikleri önergeleri en önemli konular görüşülürken sırf meclisi oyalamak için verdiklerini iddia ederek samimi bulmadıklarını FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması konusunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi.

AK Partili Belediye Başkanı ve ekibini yakından takip ediyoruz”

Kaşlı Türkiye genelinde yerel seçimlerde ittifak olarak çalışan ancak Aksaray’da ittifak yerine ayrı adaylar çıkaran MHP’nin, AK Partili Belediye Başkanı Evren Dinçer’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Seçimin üzerinden henüz 1 yıl geçmediğini belirterek seçilen Başkan ve ekibinin 1 yıllık sürede önemli işler yapamayacağının farkında olduklarını konuşmak için Nisan Ayını beklediklerini söyledi. Kaşlı Belediye icraatları konusunda Nisan ayından itibaren gerekli açıklamaları yapacaklarını belirterek “1 yıllık sürenin dolmasını bekliyoruz” dedi.

İlde yaşanan sağlık ile ilgili sorunlar bizim de gündemimizde

Aksaray gündemini bir süredir meşgul eden sağlık hizmetleri ile ilgili sorunların da gündeme getirildiği toplantıda Milletvekili Kaşlı hastanede yaşanan sorunları yakından takip ettiklerini söyledi. Kaşlı “Vatandaşlarımızın serzenişlerini biliyoruz. Bu konuda bize de çok şikâyetler geliyor. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, bu konunun muhatabı mevcut AK Parti milletvekilleri ve idarecileridir. Onlardan bu soruna bir çözüm bekliyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.