Dolar 32,6002
Euro 34,7940
Altın 2.410,15
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Kaşlı: MHP, Ülkenin güveni ve geleceğidir!

Kaşlı: MHP, Ülkenin güveni ve geleceğidir!
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2018 16:31

MHP Aksaray Milletvekili adayları her akşam ayrı bir camide teravih namazını kılıp ardından da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ramazan ayının ilk günlerinde şehir merkezindeki mahallelerde teravih namazı kılıp ardından da vatandaşlarla hasbihal eden MHP Aksaray Milletvekili adayları geçtiğimiz akşam da Karkın köyü ve Helvadere kasabasında vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan ve Fatih Önemli beraberlerinde MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak ve teşkilat mensupları ile birlikte Karkın köyünde teravih namazını kıldılar ardından vatandaşlara MHP’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi veren adaylar Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ile MHP’ye oy istediler. Halkın Cumhur ittifakına ilgisinden dolayı memnun olduğunu belirten MHP Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı, 24 Haziran seçimlerine bayram havasında hazırlanıyoruz. Halkımızın partimize olan ilgisinden ve güveninden memnunuz. 24 Haziran’da bu ilgi ve güvenin sandığa yansıyacağına da inanıyoruz. MHP bu ülkenin güvencesidir. Geleceğidir” diyerek vatandaşlardan Cumhur İttifakına destek istedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.