Dolar 32,4721
Euro 34,8697
Altın 2.432,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Kaşlı’dan ülkücülere zehir zemberek sözler!

Kaşlı’dan ülkücülere zehir zemberek sözler!
Aksaray Anadolu AŞ
13 Nisan 2024 19:12

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP teşkilatının bayramlaşma programında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Vekil Kaşlı, konuşmasına bayram kutlamasıyla başlarken, yerel seçimleri değerlendirdi.

Kaşlı’nın ağır ithamlarda bulunması, Aksaray’da ülkücü cami içerisinde ciddi rahatsızlık yarattı.

Kaşlı açıklamasında şunları söyledi:

“Aksaray’da seçim yapılan İl Merkezi, 7 ilçe ve 14 belde olmak üzere toplam 22 yerden, Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Merkezimiz başta olmak üzere 7 ilçemiz ve 9 beldemizde seçim yarışında 3 İlçe, 7’si belde olmak üzere toplam 10 Belediye başkanlığı kazanarak tarihi bir başarı elde etmiştir.

Bu seçim sürecinde Aksaray’da her kesimden hemşehrilerimizin, özellikle 8 ila 18 yaş arası çocuk ve gençlerimizin gönlüne giren Aksaray Belediye Başkan Adayımız İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, günün ortalama 18 saatini sahada geçirerek, 31 yaşında Aksaray’ın gönlüne girmiş ve Aksaray siyasetine yeni bir vizyon kazandırmıştır.

Ülkemiz genelinde 13 milyon vatandaşımızın sandığa gitmediği düşünüldüğünde ekonomik darboğazların yarattığı buhranın siyaseten tezahür ettiği bu seçimlerde milletimiz öfkesini sandığa yansıtmış; muhalefete emanet edilen oylar ve sonuçlardan Aksaray da payını almış Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediyesini kaybetmemiş zaten 20 yıldır Ak Parti’de olan belediyeyi kazanamamıştır.

Uzun yıllardır Ak Partide olan ve oldukça iddialı girdiğimiz İl Belediye Başkanlık yarışını kazanamadığımızı kendi pencerelerinden bakarak kurguladıkları komplo teorileri ile siyasi polemik haline getirmeyi alışkanlık edinmişler de çok iyi bilir ki; Kaşlı kışı geçirirken kimin ne yaptığını unutmaz, hiç kimseye de kin tutmaz ,Milliyetçi Hareket Partisi’nin menfaatini herşeyin önünde ve üstünde tutar.

Sözün tesiri sahibinin itibarı kadardır, kamış gibi ses çıkarınca ney oldum sananlar, ipte gerilerek yay oldum sananlar, yüksek perdeden konuşunca bey oldum sananlar, hafızalarına kazısın ki partimizin yaşı 55’dir. Davamızın yaşı Türklüğün varolşuna eştir, ölçüyü kaçıran elbette ötekileşecektir.

25 Mart akşamı Kanal 68 TV’de 2 moderatör ile yaptığımız bir saatlik canlı yayın programında Aksaray’da pazar yerinde karşılaştığım ve uzun yıllardır tanıdığım ,aynı zamanda kardeşimin de arkadaşı olan 43 yaşındaki bir emekli kardeşimiz ile yaptığım samimi bir muhabbeti aktardığım programın 4 dakikalık bölümünden 4-5 cümlemi kes kopyala yapıştır marifeti ile bağlamından kopararak 15 saniyelik video haline getirip hangi amaca hizmet ettiği sağduyu sahibi herkes tarafından bilinen haber sitelerine servis ederek Oda TV Halk TV, Now(FOX) TV’ de yayınlattıran yanaşıklarında kimler olduğunu bütün Aksaray biliyor.

Varlıklarını da; mal varlıklarını da bu camiadan edinmiş kurt postlu bu kuzular, geçmişte kayıt, kurgu, kumpas ve şantaj yoluyla yaptıkları itibar suikastlerini silah olarak kullanan FETÖ’nün Aksaray’daki kalıntıları olarak Ülkücülerin hafızasına hain olarak yazılmışlardır.

Seçim süreci boyunca talip oldukları Aksaray Belediyesi’nin 5 yıllık icraatlerine ve projelerine tek bir cümle kurmadan, görevlerinin gereği saha çalışmalarına Aksaray’daki salon kapasitesi sloganı ile başlayıp, emekli sloganı ile tamamlamış olanların hesapları yarına kalacak ama yanlarına kalmayacaktır. Liderimizin anlattığı Ulu çınar ile Kabak hikayesi gün gibi ortadadır,

2019 ve 2024’te Aksaray’da Milliyetçi-Ülkücü harekete 2 defa çelme takan çekirgeler 2029’a ya can çekişerek girecek ya da hiç giremeyecek ve hareketin 60. yılında 3. defa çelme takamayacak Aksaray Belediye Başkanı ülkücü olacaktır.

Bütün Aksaray biliyor ki 6 yıldır Aksaray Milletvekili olarak memleketimin emeklisi ile, esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle en çok muhattap olan, onlarla muhabbet eden hal hatır sorup hemhal olan, Genel Merkezimizin ve Meclis Grubumuzun yurt içi ve yurtdışı görevlendirmeleri haricinde her hafta sonumu Hasan Dağın eteğinden, Ekecik’in tepesine, Eskilin en ücra yaylasından, Sarıyahşi’nin her dükkanına, Salı Pazarından Aksaray’ın her Caddesinde elini sıkmadığım esnaf olmadığının, her cumartesi teşkilat binamızda asıl-vekil buluşması adı altında hemşehrilerimin taleplerini dinlediğimi, danışmanlarımla birlikte dertlerine çare olmaya çalışırken hiçbir hemşehrime partisini( memursa sendikasını) sormadığımı, samimiyetle çözüm üretmeye çalıştığı, çare bulmaya çabaladığımı ,çat kapı gariban buluşmalarımın reklamını yapmadığımı Muhtarından azasına, pazarcıdan patronuna tanıyan herkesin vicdanı bilir.

Ayrıca 9 yıl MHP Aksaray Merkez İlçe ve İl Başkanlığım,5 yıl Aksaray Belediye Meclis Üyeliğim,2009 Aksaray Belediye başkanlığı adaylığım dönemlerinde siyaset üzerinden asla ticaret yapmadığımı 2009 yılından itibaren 49 yıllık aile şirketimizin ticari faaliyetleri ile kardeşimin ve oğlumun ilgilendiğini, ayakkabı, iş ayakkabısı ve e-ticaret mağazalarımızda 24 çalışanımızın evine ekmek götürdüğü işletmemizi karalamaya yönelik kampanyaları, tersine tanıtımımıza katkı sağlamıştır.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR
  1. blank Rıdvan Özdemir dedi ki:

    6 yıldır millet vekilisiniz elini sıkmadığım esnaf kalmadı gelmediğim sokak kalmadı diyorsunuz vallahide billahide hergün çarşıda olan bir esnafım bir gün olsun ne sizi nede bir faydanızı görmedim.

  2. blank Hasan yılmaz dedi ki:

    Sen ve türevlerin genel başkanınla beraber gider, Yaldır gibi yiğitler temizlenmiş MHP’ye dönerse evet Aksaray belediyesi o zaman milliyetçi olur!