Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kent merkezindeki tüm parklar ışıklandırıldı

Kent merkezindeki tüm parklar ışıklandırıldı
Aksaray Anadolu AŞ
6 Nisan 2021 18:33

Aksaray Belediyesi, vatandaşların parkları güven ve huzur içerisinde kullanabilmeleri için aydınlatma çalışması yaptı.

Belediye tarafından kent merkezindeki tüm parklara yeni aydınlatma direkleri dikilerek vatandaşların günün her saatinde kullanabilecekleri bir ortam oluşturuldu.

Parkların aydınlatılması çalışmaları kapsamında kent merkezindeki toplam 67 park led ışıklarla aydınlatıldı. Vatandaşların yoğun olarak talep ettikleri bir konunun daha çözüme kavuştuğu çalışmada 90 adet aydınlatma direği ile 100 W ve 200 W gücünde toplam 164 adet led ışık kullanıldı.

Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların aileleriyle birlikte rahat nefes alabileceği, dinlenme alanlarının tüm eksikliklerinin giderildiğini bildirdi.

Parklarda yapılan aydınlatma çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların yoğun olarak talep ettikleri bir konunun daha çözüme kavuştuğunu belirtti. Başkan Dinçer yapılan aydınlatma çalışması ile parkların günün her saatinde daha güvenli ortamlar haline geldiğinin altını çizdi. Vatandaşların huzur içerisinde kullanabileceklerini ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.