Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Kentin Nabzı Haber Aksaray’da Atıyor!

Kentin Nabzı Haber Aksaray’da Atıyor!
Aksaray Anadolu AŞ
30 Haziran 2021 00:06

Aksaray ve Türkiye hakkında haber akışına doğru ve objektif bir kaynaktan ulaşmak istiyorsanız, Haber Aksaray sizlere aradığınız güvenilirliği sunuyor. Aksaray haberleri hakkında anında ve doğru haberlere ulaşabileceğiniz site, kolay kullanımının yanı sıra ziyaretçilerine şehri yakından takip edebilme fırsatı yaratmaktadır.

Günümüzde habere ulaşmak kolay; doğru ve objektif habere ulaşmaksa bir o kadar zordur. Bu noktada Haber Aksaray, halkın sesini duymakta ve sesini duyurmaktadır. Aksaray haber sitesi olarak şehrin lider, haber kaynağı olmanın övüncünü duyar. Bu övüncünü ise yansız ve tarafsız haberleri ve kullanıcılarına verdiği değerden almaktadır.

Doğru Habercilik; Güvenilir Haber

Yalan yanlış bilgiden sıyrılmış ve daha da önemlisi tarafsız bir bakış açısıyla halka sunulan Aksaray haberleri, şehir sakinlerinin güncel haberlere güvenle ulaşmasını sağlar. Edindiği doğruluk ve ahlak ilkeleri gereğince Haber Aksaray, şehir halkını bilinçlendirmeyi kendisine amaç edinmiştir.

İnternet çağında olmamızın avantajlarından yararlanan site, çok nadir haber sitesinde görebileceğiniz şekilde basın-yayın ilkelerine riayet eder. Doğru bildiği yoldan şaşmayan ekibi ve habercileri ile şehrin güvenilir haber kaynağıdır.

Aksaray haber siteleri içerisinde halk tarafından en çok tercih edilen kaynak olmasını yaptığı haberlerin kalitesine borçludur. Gücünü halktan alır; çünkü Haber Aksaray her zaman halkın yanında, halkın sesini duyurur.

Milli ve Manevi Değerlerin Peşinde Objektif Haberler

Haber yaparken haberin güncelliği ve doğruluğu kadar, milli manevi değerlere sahip çıkılması da ayrıca önemlidir. Çünkü halkın değerleri halkın sesi olan haberciler tarafından korunmalı ve gözetilmelidir. Haber Aksaray sizler için doğrunun peşinde giderken aynı zamanda şehrin milli ve manevi değerlerine de sahip çıkar. ‘Hayata ve kente dair her şey’ sloganıyla Aksaray hakkında geçmişte, şimdi ve gelecekte olacak ve yapılması planlanan tüm güncel olaylara doğru kaynaktan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.