Dolar 32,5010
Euro 34,5615
Altın 2.501,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 21°C

Kılıç: Ne söylediğinize değil, ne duyacağınıza bakmanız lazım

Kılıç: Ne söylediğinize değil, ne duyacağınıza bakmanız lazım
Aksaray Anadolu AŞ
1 Aralık 2020 13:45

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a yönelttiği sorulara ve yapmış olduğu açıklamalara cevap, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç’tan geldi.

Ak Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Kılıç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu satılmış diye bir vekile sahip çıkan zihniyete milliyetçilik dersi verecek değiliz. Sayın Ertürk yazısında FETÖ’den ve Binlerce yıllık Türk geleneğinde bahsetmiş. CHP’nin milliyetçilik anlayışı ile bizim milliyetçilik anlayışımız oldukça farklı birkaç örnekle hatırlatalım.

Milliyetçiliği öğrendiğiniz yerler ve kişiler sadece bazılarıyla;

“Biz hapiste yatan PKK’lıya gittik, DHKPC’liye gittik diyen sayın Kılıçdaroğlu’ndan mı?
Terörist cenazesine katılan Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezi’den mi?
Kılıçdaroğlu’nun eşinden mi? Yoksa Sezgin Tanrıkulu’ndan mı? Öğreniyorsunuz.
Yada Karabağ savaşında maalesef Türkiye Azerbaycan’a silah gönderiyor diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz’den mi.

FETÖ ile muhabbetinize gelince, FETÖ gerçeği ortaya çıktıktan sonra Ankara Milletvekiliniz Yılmaz Ataç “Maalesef benim partim o (FETÖ) terör örgütüne teslim oldu. Eğer dik dursaydık 15 Temmuz Darbe girişimi olmayacaktı” demedi mi?

İzmir Milletvekiliniz Birgül Ayşen Güler “Partimiz inkar etse 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı” demedi mi?.

Milletvekiliniz Oktay Eşki, “FETÖ gerçeği ortaya çıktıktan sonra Zaman Gazetesinin kapısında durup destek açıklaması yapmadı mı?

Yada FETÖ Kırmızı kitaba girdikten sonra Genel Başkanınız STV’ye canlı yayın konuğu olmadı mı?

Binlerce yıllık Türk Geleneğinin hangi döneminde devletini yurt dışına şikayet edeni gördünüz ki Türk geleneğinden bahsediyorsunuz?

Sayın İl Başkanı siyasette üst düzey yöneticilikte yenisiniz, ne söylediğinize değil, ne duyacağınıza bakmanız lazım.

Cesaret istiyorsanız seçim sonuçlarına bakmanızı öneririm. Zira biz iktidar olmaz isem istifa ederim diyen bir liderin kadrolarıyken siz %25’i nimet sayanlardansınız.

Şecaat arz ederken Merd-i kıpti sirkatin söyler;

Cesareti, 15 Temmuz günü evde saklanan Genel Başkanınızdan ve onun kadrolarından öğrenecek değiliz. Önce bir kendi iç muhasebenizi yapmanızı, kimlerle beraber olduğunuzu, kimlerle aynı yolda olduğunuzu hatırlatmak isterim.

AK Partinin tüm yöneticileri ve seçilmişleri çok şükür bu Aziz milletin öz değerlerine sahiptirler. O yüzden bu milletin teveccühü ile biz ülke ve millet çıkarı için gecemizi gündüzümüze katarak 19 yıldır hizmet ediyoruz. Darbe dışında iktidar yüzü görmeyenler Devlet yönetmenin büyüklüğünü bilemezler.”

YORUMLAR
  1. blank Bir Vatandaş dedi ki:

    Sen bunu dedin,o dan sen bunu dedin …
    bırakın kardeşim boş lafları,neticeye gelin,sonuçta gelinen durum ne???
    İkinizde aynısınız biriniz o aynadan bakıyor, biriniz bu aynadan bakıyor, bakıp konuşuyorsunuz ama birbirinizden farkınız yok…. Bakıp ta konuştuğunuz aslında kendiniz siniz.
    Milleti yoruyorsunuz….geriyorsunuz….