Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Kılıçarslan Parkı’nda gençlerle buluştular

Kılıçarslan Parkı’nda gençlerle buluştular
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 02:12

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için, Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile Kılıçarslan parkında gençlerle buluşarak seçim çalışmasını sürdürdü.

Gençlerle bir araya gelerek sohbet eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, son 16 yılın en önemli seçimi olan 24 Haziran seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olmasını dileyerek, “Biz milletimizin huzuruna çıkmaya hazırız. Tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımızı başlattık. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran tarihine odaklandık. Seçimlerin önemini vatandaşlarımıza özellikle genç kardeşlerimize anlatıyoruz. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, gençlerimizi ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışacağız. Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin. Genç kardeşlerime şunu ifade etmek istiyorum, Bütün seçimler önemli, önemsiz bir seçim yok ama 24 Haziran seçimleri bütün seçimlerden daha önem bir seçim. İki şey için önemli. Birincisi Türkiye’nin beka, varlık meselesi. Bizim çevremizde, Ortadoğu’da, Kuzey Afrika’da bütün bu bölgede emperyalist güçler harita değişikliği istiyor. Müslümanların kanı dökülüyor. İslam medeniyetinin büyük merkezlerinin tamamı yakılıp, yıkıldı. Şam, Bağdat, Halep, Musul yakıp yıktılar hepsini. Olan bitene bir ülke, bir lider itiraz ediyor. Onların işlerini zorlaştırıyor. O liderin adı Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, o ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti.” diye konuştu.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.