Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız

Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız
Aksaray Anadolu AŞ
3 Şubat 2019 21:49

AK Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yön veren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız.” dedi.

Aksaray’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Dinçer, vatandaş odaklı ve katılımcı bir yönetim sergilemek için kutlu bir yola çıktıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı için Aksaray’ın çok özel bir memleket olduğunu dile getiren Dinçer, “Aksaray’ın gelişmesi için elimizden geleni yapmak için bizleri görevlendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Aksaray’ın gelişmesi için bizlere her türlü talimatı bildirdi ve tüm talimatları bir bir yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Ortak akıl ile Aksaray’ı hep birlikte yöneteceklerini kaydeden Dinçer, “Aksaray’ın tüm dinamikleri ile bir araya gelen, sık sık toplantılar yaparak farklı kesimlerden vatandaşların görüş ve önerilerini alan bir belediye başkanı olacağız. Aksaray halkına yüksek kalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, doğal, kültürel ve tarihi değerlere sahip çıkarak ‘ortak akıl’ oluşturarak ilimize hizmet edeceğiz. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız. Aksaray halkına kaliteli, güler yüzlü, adil ve tarafsız bir hizmet sunacağız, vatandaşlarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için canla başla çalışacağız.” dedi.

Türkiye’nin AK Parti ile yerel yönetimlerde de çok güzel bir noktaya geldiğini ve önemli kazanımlar elde ettiğini hatırlatan Evren Dinçer, yerel yönetimlerde elde edilen başarıların en büyük nedeninin Cumhur Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı belediyecilik anlayışı olduğunu sözlerine ekledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.