Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Komşular can derdinde Aksarayspor’un keyfi yerinde

Komşular can derdinde Aksarayspor’un keyfi yerinde
Aksaray Anadolu AŞ
13 Mart 2024 11:47

Orta Anadoluda temsilcileri bulundukları kategorilerde kümede kalma mücadelesi verirken Motolux 68 Aksarayspor 20 yıl aradan sonra çıktığı 2.ligde iyi bir ivme kazanarak bu ligde kalıcı olacağının mesajını verdi. Kırşehirspor 2.ligde Nevşehirspor 3.lige tutunmaya çalışırken Niğde Belediyesporise zaten Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele ediyor.

Şehirlerin en iyi tanıtım argümanlarından olan futbol takımları farklı coğrafyalarda şehirlerini temsil etmeyi sürdürüyorlar. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde her sezon farklı bir başarıya imza atan Aksarayspor’un başarısı şehir dışında da övgüyle bahsediliyor.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Kulüp tarihinin en iyi dönemini Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer zamanında yaşıyor. Öyle ki 2019’da Bölgesel Amatör ligde olan takım bugüne geldiğimizde TFF. 2.ligde ilk sezonunda başarılı bir sezon yaşıyor.  Geride kalan 5 sezonda takımın kaydettiği aşama, gelen iki şampiyonluk şimdiden şehir hafızasına altın harflerle yazıldı bile.

Aksarayspor’un tüm iç saha maçlarını kaçırmayan, fırsat buldukça deplasmana giden, taraftar gruplarıyla sık sık bir araya gelen Başkan Dinçer adeta taraftarın gönlünde taht kurdu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte her sezon takım üzerindeki yaşanan belirsizliğin sona ermesi, bunun yanı sıra başarı çıtasının yükselmesi, maçları sadece protokol tribününden değil zaman, zaman taraftar gruplarının içinde onlarla birlikte coşkuya ortak olması spor camiasına alışılmışın dışında pozitif bir etki yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde altın dönemini yaşayan Aksarayspor, bu sezon uzun bir aradan sonra mücadele ettiği 2.ligde şu ana kadar topladığı 38 puanla rahat bir sezon yaşıyor. Siyah beyazlı temsilcimiz özellikle son haftalarda aldığı başarılı neticelerin ardından taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyor.

Siyah beyazlı temsilcimize her sezon farklı başarılar kazandıran Başkan Dinçer, beş yıllık hizmet süresince şehre çifte şampiyonluk yaşatarak büyük bir başarıya imza attı.

15 Nisan 2019’da mazbatasını alarak Aksaray’a hizmet için kolları sıvayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer İlk olarakplay off hattında bulunan takımı zorlu dönemde yalnız bırakmayarak bu süreçte Aksarayspor’a büyük destek vereceğinin sinyallerini verdi.

Mersin şehir stadyumunda Akşehirspor ile oynanan final müsabakasında tüm şehri organize ederek takıma büyük güven aşılayan Başkan Dinçer, başkanlık sürecinin 20. Gününde 5 Mayıs ’da şampiyonluk kupasını Aksaray’a getirerek şehre büyük bir sevinç yaşattı.

Gelen bu başarının ardından profesyonel klasmana 3.lige yeniden yükselen Aksarayspor Başkan Dinçer döneminde hep hedefi olan, zirveyi hedefleyen bir takım halinde mücadelesini sürdürdü.

Görev süresince her yıl takımın hedef çıtasını yükselten Dinçer, spor kamuoyunda Aksarayspor için uzak bir hedef gibi gözüken 2.lige yükselterek büyük bir başarı öyküsünün altına imza attı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.