Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Konya devlet üniversitelerinin görevde yükselme sınavları NEÜ tarafından gerçekleştirildi

Konya’daki devlet üniversitelerinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama …

Konya devlet üniversitelerinin görevde yükselme sınavları NEÜ tarafından gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
7 Aralık 2021 12:17

Konya’daki devlet üniversitelerinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KONSEM) tarafından gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 11. maddesinin 4. fıkrası doğrultusunda, NEÜ, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, NEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi’nde yapıldı.

24 kategoride 258 adayın ter döktüğü sınava ilişkin açıklamalarda bulunan NEÜ KONSEM Müdürü ve Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Nuri Salur, sınav için tüm detayların düşünülerek ciddi bir hazırlığın ortaya konduğunu kaydetti. Üniversite olarak, Konya’daki devlet üniversiteleri adına böyle bir sınavı organize etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Doç. Dr. Salur, 258 adayın katıldığı sınavda, bina sınav sorumlusu, salon başkanları, gözetmenler, güvenlik görevlisi ve hizmetlilerden oluşan 25 personelin görev aldığını dile getirerek, sınavda görev alan tüm personele teşekkür etti. Doç. Dr. Mehmet Nuri Salur, sorunsuz bir şekilde tamamlanan sınavdan da elde edilen tecrübe ile bundan sonraki süreçte, KOP Bölgesi üniversitelerinin ve diğer kamu kurumlarının görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarını da gerçekleştirebilecek kabiliyette olduklarının altını çizdi.

(İHA)

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.