Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Kooperatif Başkanı Yaşar Altın, güven tazeledi

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde mevcut başkan Ü. Yaşar Altın gerçekleştirilen seçimli genel kurulda güven tazeledi.

Kooperatif Başkanı Yaşar Altın, güven tazeledi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Temmuz 2021 11:09

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu yapıldı.

Sanayi sitesinde bir düğün salonunda yapılan toplantıya Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar odaları birlik başkanı Doğan Ceylan ve çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.

Genel kurulda kooperatifin faaliyetleri ile gelir ve gider tabloları ve gelecek dönemki tahmini bütçeler ortaklara sunuldu. Yapılan sunumun ardından yapılan oylamada pandemi sürecine rağmen karını artıran kooperatifin faaliyet ve bütçeler oy birliği ile kabul edildi. Denetim kurulu ve diğer faaliyetlerin ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu seçiminde ortakların tamamının oyunu alan mevcut başkan Ü. Yaşar Altın ve yönetim kurulu yeniden seçildi.

blank

KOOPERATİF YÖNETİM KURULU

Ü. Yaşar Altın
Kadir Yumuşak
Vehbi Kızıltan
Musa Koç
Niyazi Tekeli

DENETİM KURULU

Mustafa Ağıl
Adem Kotak

ÜST BİRLİK TEMSİLCİLERİ

Ü. Yaşar Altın
Faruk Uslu
Niyazi Tekeli
Kadir Yumuşak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.