Dolar 32,5592
Euro 34,8897
Altın 2.432,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 33°C
Az Bulutlu
Aksaray
33°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Koordinatör Vekil Niye Geldi?

8 Eylül 2021 23:01

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Ak Parti İl Danışma Toplantısı anlatılanlara göre tam bir hayal kırıklığı olmuş!

İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak olanlar Teşkilatın il, ilçe yönetimleri, gençlik, kadın kolları, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye başkanları, eski belediye ve il başkanları olarak sıralasa bile salonda yer olmaması gerekirken; Salonun 3 te 1 i bile dolmamış.

Üstelik te İl Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katılıyor olmasına karşın.

Tabii bu durum başta Kurtulmuş olmak üzere tam bir hayal kırıklığı yaşatmış.

Hemen ertesi günü, Yani Pazartesi Günü Aksaray Koordinatör Vekili Mehmet Uğur Gökgöz Aksaray’a gelmiş.

Üstelik geçerken de uğramamış! İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Genel Meclis Başkanı’nı da çağırarak istişarelerde bulunmuş.

Üstelik bununla da yetinmemiş;

Eski İl Başkanlarının bir kısmı ile de bir araya gelmiş.

Ardından belediye ve Valiliği de ziyaret etmiş.

Yani sözün özü;

Numan Kurtulmuş’un da katılımı ile yapılan son Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantında salonun 3 te 1 inin bile dolmaması Ak Parti’nin en güçlü kalelerinden birisi olan ve her seçimde ilk 3 içerisinde olan Aksaray’da partinin ne halde olduğunun göstergesi olarak algılanmış gibi görünüyor.

Özellikle Korona Virüsün başlangıcının ardından ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve vatandaşın içerisinde bulunduğu zor durumun yansıması görünen o ki Aksaray’da da çok ciddi biçimde hissedilmeye başlanmış.

Bu yansıma parti kadrolarını bile ciddi biçimde etkilemiş ki;

Geçtiğimiz yıllarda Ak Parti’ye karşı duyulan teveccüh çok hızlı biçimde erimiş.

Genel Başkan Vekilinin de katıldığı İl Danışma Meclisi Toplantısında salonun 3 te birinin bile dolmamasının başka bir izahı olamaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.