Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Koşar: İlk beş değil birinci olsanız bakanlık vermezler

Koşar: İlk beş değil birinci olsanız bakanlık vermezler
Aksaray Anadolu AŞ
25 Kasım 2015 12:00

CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yazılı yayınladığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Yeni bakanlar kurulu açıklandı. Aksaray’a yine bakanlık yok. Aksaray’a bakanlık yoksa, hizmetler de önceki gibi üvey evlada verilir gibi gelecek. Her seçimde Aksaray’lı seçmene vaatler sunulacak. Gerçekleşmesi bir başka bahara kalacak. Aksaray’a bakanlık, kaybedilen bir milletvekilliğinin geri alınması için bir aldatmaca idi. Bunu söyledik ancak anlatamadık.

Yıllardan beri Aksaray için bir tespitim var. AKSARAY SAHİPSİZ. Aksaray’lının oyu seçim gününe kadar önemlidir. Seçim bittikten sonra AKP’nin Ankara yöneticileri açısından hiçbir önemi yoktur. Bunu birkaç kez yaşayarak öğrendik. Aksaray’lı ya sorarlar nerelisin diye, “AKSARAY’LIYIM” deyince, “KONYA” MI, “NİĞDE, Mİ” DİYE İKİNCİ BİR SORU SORULUR. Bu durum Ankara’da da böyledir. %71 değil, %100 oy verse değişmez.

Havaalanı, sulama suyu, içme suyu, tren yolu, tıp fakültesi, yol, köprü edebiyatı devam edecek. Aksaray’da yaşayan, Aksaray’lılar için üzücü bir durum. Ancak, şu anda yapacak fazla bir şey yok. Sabırla bekleyeceğiz. İzleyeceğiz. Aksaray’daki AKP yönetici ve temsilcilerinin söylemeye cesaret edemediklerini halkımızla birlikte yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz. Kimseden iane, sadaka, istemiyoruz. Aksaray’ın hakkını istiyoruz. Konya’ya, Kayseri’ye ne yapıyorlarsa, Aksaray’a da onların yapılmasını istiyoruz. Türkiye’nin merkezindeki, ulaşımın merkezindeki Aksaray’ın hak ettiği fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik yapıya kavuşmasını istiyoruz..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.