Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması yapıldı

Aksaray’da 15 Kur’an Kursunun katılımı ile “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” yarışması yapıldı..

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mart 2016 20:30

İl Müftülüğünün organize ettiği yarışmada Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu Öğrencisi Muhammet Murat Çetin Aksaray birincisi oldu.

Aksaray birincisi olan Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu Öğrencisi Muhammet Murat Çetin konuşmasında, ”Kur’an Kurslar arası “Kur’an’ı Kerimi Güzel Okuma” yarışmasına girdim ve birinci oldum. Allah’ın izniyle ve bölge yarışmasında da birinci olmayı umuyorum ”dedi.

Yarışmaya nasıl hazırlandığını da belirten Çetin, ”Günlük düzenli çalışarak, belli bir programla, hocalarımın verdiği kıraat dersi aldım. Ezberler verdim. Hafız Vali olmak istiyorum ”diye konuştu.

Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu Hocası Selahattin Kutlu Türkan ise “Bu madeni bir yarıştı. Bu birincilikte bütün hocalarımızın emeği var. Başarı kursumuzun olduğu gibi Aksaray’ımızın da başarısıdır. Öğrencimizin bölgede de birinci olmasını temenni ediyoruz. Bunlar bizim en büyük sermayelerimiz. Geleceğin imarları, dini sahada hizmet edecek öğrencilerimiz. Kendi görevimizi tevdi edeceğimiz Kur’an nöbetimizi devredeceklerimizdir ”şeklinde konuştu. Ayrıca 29 Nisan tarihinde bölgede yapışması Konya’da yapılacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.